Дете изумява учените с телепатичните си способности

телепатия

Петгодишният Рамзес Сангино изумява учените с телепатичната си способност с голяма точност да отгатва числата, които произволно си намисли майка му, пише в. „Дейли мирър“.

В момента малкият вундеркинд изучава седем езика и решава сложни математическа задачи. Уменията на Рамзес да разчита от разстояние числата, които се изправят пред погледа на майка му Никс, го поставят в топ петицата на вундеркиндите в света.

Самата Никс също се хвали със свръхестествени възможности. Тя можела да влиза в телепатична връзка с избягалите от дома й котки, и да ги накара да се завърнат. Рамзес страда от силна форма на аутизъм. В клипчета, качени в мрежата от майка му, се вижда как той чете мислите на майка си и отгатва 38 числа, написани на дъска, без да ги вижда.

Според тестове в лабораторна среда, проведени с Рамзес от д-р Даян Пауъл от Харвардския медицински университет, той познал чрез телепатия 16 от 17 числа. Учените обясняват тази негова дарба с обстоятелството, че тъй като не е могъл да развие нормална комуникация с майка си заради аутизма си, той е развил с нея паралелна, паранормална телепатична връзка.

В опитите си д-р Пауъл използвала генератор на случайни числа. Майката ги записвала и започвала да си мисли за тях. Рамзес безпогрешно ги отгатвал. Сега големият проблем е намирането на подходящо училище за вундеркинда, защото той се оказал един от най-умните 5-годишни малчугани на света. Рамзес свободно рецитира текстове на древногръцки, на староеврейски, на арабски и на японски, може да напише цялата таблица на Менделеев.

инфо: БТА

Вижте още: 

ТЕЛЕПАТИЯ, ЯСНОВИДСТВО, ТЕЛЕКИНЕЗА ИЛИ ШЕСТО ЧУВСТВО

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.