Днес всяка ваша дума се чува от небесата – мислете как да вдъхнете радост на живота си

Луната е в Близнаци до 22:13ч на 1 февруари

Луната в Близнаци активира любопитството, бързите реакции и умозаключения, общата подвижност.

Провокира да се правят няколко неща едновременно, да се плъзнете по повърхността, без да се задълбочавате в същественото, да губите време и енергия за дреболии.

Емоциите са бързи, лесни, променливи, повърхностни. Засилва се подвижността, общителността, желанието да се действа бързо.

Благоприятно за обучение, научна, творческа, интелектуална работа, за кореспонденция, събиране на информация, за кратки пътувания. Не се препоръчват покупки на недвижими имоти, мебели и други за дълготрайна употреба.

Уязвими са плещите, раменният пояс и ръцете, нервната система, дихателните органи.

Пазете се от простуда, не стойте на течение, в непроветрени и запушени помещения.

Луната е на празен ход от 13:59ч до 22:13ч. – Неподходящо време за нови и важни дела, придобивки, подписване на договори.

Луната преминава във водния знак Рак в 22:13ч

Лунен календар: 11 лунен ден продължава до 13:29 ч на 1 февруари

Не се препоръчва да сте пасивни, но и да се претоварвате не бива. Трябва да се избягват лекомислените постъпки. Да не се предприемат рисковани дейности.

Следва 12 лунен ден от 13:29ч на 1 февруари до 14:18ч на 2 февруари

Денят носи успех и късмет на този, който е способен да благодари на Висшите сили за благодатта, която му е била дарена. Предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си.

Божествената мъдрост ни се разкрива днес по един или друг начин. „Който има очи да гледа, който има уши да слуша.“ Всяка ваша дума се чува от небесата – мислете как да вдъхнете радост на живота си, как да помогнете на страдащите.

Morkadis

Изисква се определена концентрация. Ден на спонтанността и непредсказуемостта.

Не следвайте предначертаното, защото всичко може да се обърне наопаки. Приемете, че всичко, което се случва е за по-добро.

Проявата на любовта и съчувствие днес са необходимо условие за изпълнението на вашите желания.

Благоприятно е за прояви на алтруизъм и милосърдие, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ.

Отделете време за по-стари роднини, родители, навестете болни приятели.

Благоприятно е да се посети църква. Молитвите отправени в този ден, ако са искрени, обезателно се сбъдват. Идеално време за уединение, духовни и молитвени практики, за обети за мълчание и медитации.

Крайно противопоказно е да се ядосвате и гневите. Не влизайте в спорове и избягвайте да се самосъжалявате, да плачете и да се жалвате. Може да останете в това състояние за дълго. Полезни са заниманията с йога и други източни практики. Не се претоварвайте с тежки тренировки, но можете да си направите лек масаж.

Сексът трябва да бъде, колкото може повече духовен. Важни са не толкова техническите умения, които имате, колкото проявите на любов, нежност, доброта и разбиране.

Подстрижката подобрява здравето, освобождава ви от обидите и притегля богатство.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.