Днес е 23 слънчев ден – ден на свободата

Луната е в знак Риби от 04:03ч днес до 16:35ч на 8 февруари.

Луната в Риби стимулира емоционалността, чувството на състрадание, милосърдие, чувството за общност с всички хора, увеличава способността на интуитивното проникновение върху нещата и явленията, но също така увеличава доверчивостта, лековерността, създава желание за самосъжаление, за отпускане, за мързелуване.

Подходящ период за работа с изкуство, за психически експерименти, гадателство, обучение и прилагане на екстрасензорни способности. Благоприятно време за всички дейности, които изискват фантазия, за романтика и любов. Добре преминават вечерните партита, новите запознанства. Можете да участвате в благотворителност.

Не е добър момент да се щурмуват планинските върхове, да се започва нов бизнес, да се консумират алкохолни напитки и силни лекарства. Не се намесвайте в неясни ситуации, където има неизвестни. През този период може да се изпадне в дълбоки заблуди.

Уредете си романтични срещи – вечеря на свещи, разходки, четене на любовна лирика, гледане на любовен филм. Уязвими са ходилата на краката.

Продължава 2 лунен ден от 08:04ч на 5 февруари до 08:35ч на 6 февруари

Доминиращ 3 лунен ден от 08:35ч на 6 февруари до 09:03ч на 7 февруари

Сърпът на Луната започва вече да се показва. Денят има мощна енергия, която може да се използва както за добро, така и за лошо. Много е важно да насочите вашите стремежи към съзидателното русло. Девиз на деня: максимум търпение и спокойствие.

Активността в този ден е препоръчителна, но е важно да се концентрирате само върху една, най-важната задача. Добрите намерения могат да доведат по-късно до положителни резултати. Лошо е, ако хабите енергията за безкрайни разсъждения, за излишни разговори, за бездействие. Да се избягва пасивността. Неизползваната енергия може да подрине здравето.

Трябва да се избягват проявите на агресия, подозрителност, безкомпромисност и гняв. Дори повишената мнителност е нежелателна. Не пожелавайте зло на никого, защото като бумеранг ще се върне към вас. Не правете в този ден нищо, което не сте правили преди. Не провеждайте разговори за вашите начинания и се въздържайте от нови запознанства. Най-разумното е да си останете у дома, да се занимавате с домашна работа или четене на започната книга.

Време да очистите астрала си. Благоприятно е да се работи с енергийното поле. Добре е да се правят физически упражнения. Движете плещите, правете упражнения за подвижност на ставите. Ако имате болка, значи има застой на астрална енергия.

Астралното поле представлява емоциите ни, затова е нужно да се освободим от тези, които са негативни. Подходящо е за упражнения в бойни изкуства. Благоприятно е въздействието на сауната в този ден.

Ще сте раздразнителни и лесно може да се разгневите, затова е добре, ако можете да сте сдържани и да се самоконтролирате. Проявете разбиране към близките си и партньора си. Добро е всичко, което се прави за благото на семейството.

Секса в този лунен ден трябва да бъде активен и оригинален. Сексуалните енергии са силни. В секса трябва да има повече експанзивност, фантазия, разнообразие, необичайност.

Подстригването в този ден обещава благодатно обновление на собствения енергиен потенциал. Стимулира се активността на космите-антени. Ако отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстрижката се обезпечава притокът на пари и положителни емоции.

Покупки – Да се правят покупки сега е крайно нежелателно. Но ако все пак решите да купувате нещо, то проверете многократно качеството на продуктите, за да няма после проблеми.

Днес е 23 слънчев ден – Ден на свободата. Спокойно се отпуснете и  се оставете на потока на живота. Трябва колкото може повече да се радвате на деня, на малките неща, на живота, а не да се уединявате и да се предавате на унинието. Време за покаяние, но и за любов. Денят е подходящ за благородни начинания. Не оставайте без работа, а постоянно бъдете заети с нещо. Подходящо за социални мероприятия.

инфо: novini.bg

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.