Днес злите сили се пробуждат – противоречив и нехармоничен ден

Луната e в знак Везни до 23:17ч на 28 декември

Повишава се възприемчивостта към всичко прекрасно, нараства чувствителността към всички прояви на грубост и дисхармония. Неподходящо време за бизнес. Благоприятно за културни мероприятия. Време за укрепване на общуването с близките, любовните връзки. Добър период за примирие, за възстановяване на разстроени отношения. Луна във Везни прави хората  склонни към нерешителност, изпълват се с колебания и съмнения.

Най-уязвими в момента са бъбреците, ендокринната система, най-вече подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса трябва да особено внимателни.

Лунен календар: 23 лунен ден от 00:13ч на 27 декември до 01:23ч на 28 декември

Символ на деня е крокодила. Един от критичните дни и противоречив по своята природа. Днес злите сили се пробуждат и има голямо изхвърляне на негативна енергия. Изпълнен е денят с висок енергиен заряд, но потокът на енергия е крайно нестабилен. Човек приема допълнителна енергия в този ден, за да може да се подготви за прехода в новата лунна фаза.

Нови дела не започвайте, но затова пък е подходящо за завършване на всичко започнато. Активността трябва да засяга само външният живот, а вътрешно е по-добре да се запази спокойствие.

В този ден можете да „чуете“ скритите мисли на другите хора, да почувствате намеренията им и да ги вземете за свои. Има възможност да се подчините на волята на някой друг и да действате срещу своите желания и интереси. Затова не се препоръчва да се стартира нищо ново или важни проекти. Планираното може да не свърши както се очаква. Противопоказни са всякакви рискове и авантюри.

Нестабилната енергия на деня влияе отрицателно върху подсъзнанието, освобождавайки най-лошите прояви у човешката природа. Тези, които са с по-слабо мислене, ще бъдат захранвани от енергията на другите и под тяхно влияние.

Денят е изпълнен с агресия и напрежение. Буквално от нищото могат да изникнат конфликти, много хора са склонни към хулигански прояви, тъй като попадат във властта на своите „вътрешни демони”, затова да се избягват места, където има много хора, тъй като поведението им ще бъде непредсказуемо. Пазете се от ниски помисли, гневни изблици, провокации, не започвайте важни и сериозни дела. Нужен е по-голям самоконтрол. Не приемайте нищо навътре в себе си. Ден за разрушаване на старото и освобождаване от всичко ненужно. Може да почувствате изтощение и умора.

Един от най-неблагоприятните дни за всякаква комуникация. Контактите с колегите могат да се превърнат в сериозен скандал. Отношенията в семейството може да се окажат твърде напрегнати, възможно е да се проявят чувства като ревност завист, обида, претенции поради неизпълнени обещания или друго. Ако решите да споделите мислите си, имайте предвид, че няма да бъдете разбрани правилно. Сексът сега е противопоказен, тъй като подкопава здравето. Преобразувайте сексуалната енергия в творческа.

Неподходящо време за любовни срещи, особено за тези, които са в напрегнати отношения. Може да стане още по-лошо. Много е подходящо да преустановите взаимоотношенията с хора, които подкопават самочувствието ви и омаловажават вашите таланти и способности.

Проявете милост и дайте хляб на бедните, идете на църква и се покайте за лошите дела. Благоприятно е да прекарате времето си в уединение, спокойствие и тишина, както и за четене на езотерична и духовна литература.

Слънчев календар – 12 слънчев ден – Свързан е с Луната. Посветен на женското начало, на майчинството. Ден за астрално изчистване и пробуждане на живота. В този ден господстват скрити сили. Проявете искреност, доброта, милосърдие. Отпуснете се и се предайте на потока на събитията. В този ден можете да помолите за помощ вашия Ангел-Хранител. Денят е добър за медитация и молитва, за духовна работа.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.