Днес не давайте личните си вещи на никого, тъй като ще изтече късмета ви

Растящата Луна е подходяща за въпроси, които са във фаза на растеж на развитие, както и за ново начало. Всичко расте по-бързо през този период.

Луната е в знак Близнаци от 05:17ч до 11:42ч на 17 март

Добро време за общуване. Емоциите са по-повърхностни. Да бъдете сами в това време не е добре, подходящо е за посещение при роднини или близки приятели. При Луна в Близнаци се увеличава склонността към лекомислени и повърхностни постъпки и неочакваните решения. Необходимо е да има самоконтрол. Рутинната работа е досадна и скучна. Много е полезно да се правят разходки и кратки пътувания. Необходим е  да се диша много чист въздух. Ако не можете да сте навън, по-често проветрявайте помещенията.

Уязвими са плещите, ръцете, пръстите на ръцете, раменете, нервната система, дробовете. От маникюр е добре да се откажете. Удачно време за провеждане на лечебни процедури с черния дроб.

Лунен календар:  6 лунен ден от 09:12ч на 15 март до 09:53ч на 16 март

Символ на деня са облаци, жерав, свещената пророческа птица Ивик. Добре е да медитирате върху тези образи. Жеравът не е избран случайно за символ на този ден, тъй като се смята, че шестият лунен ден е свързан както с елементите на водата, така и с елементите на въздуха. Поради това събитията от този период се отличават с лекотата на въздуха и плавния поток на водата.

Шестият лунен ден в известен смисъл може да се счита за адаптация след трансформацията на предишния ден и е предназначен за това човек да има възможност постепенно да свикне с обновеното себе си, така да се каже, да се почувства себе си в нова „кожа“.

Тибетските астролози също така не препоръчват да предавате лични вещи на никого по това време, като твърдят, че по този начин човекът, на когото предавате нещата си, отнема вашия мир и късмет заедно с тях. Смята се, че те ще изтекат като „вода” или ще се „изпарят” като „въздух” на шестия лунен ден.

Това е време на почивка, пасивност и в някои отношения дори съзерцание. Сега трябва да бъдете внимателни и да не се поддавате на провокации, да запазите спокойствие и толерантност към случващото се.

В шести лунен ден бъдете като водата, в която всичко се отразява, но нищо не се задържа. Бъдете като въздуха – леки, спокойни, но същевременно подвижни. Тези, които поддържат вътрешно равновесие, ще прекарат това време с удоволствие.

Сега е нужно да си отдъхнете от всекидневните дела като се отдели  повече време за почивка, общуване с близки и приятели, време за семейството, децата, партньора. Не натоварвайте мисълта си с житейски грижи. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци.

Камък на деня е Цитрин. Помага за оздравяване органите на Меркурий – гласните струни, гръкляна, бронхите и очите, тъй като информацията преминава и през очите.

Когато го носите, вибрациите му повдигат духа, помагат да се справите с лека депресия или ако временно не се чувствате във форма. Има стабилизиращ ефект върху физическото тяло. Отваря каналите на интуитивните нива на съзнанието.

Повишава увереността, синхронизира ви с Висшия Аз, дава яснота, трансформира емоциите. Помага за правилно насочване и ефективно прилагане на творческата енергия.

Въпреки, че не е бил толкова популярен сред древните култури, използван е по времето на Елинизма в Гърция, при римляните като талисман, за лечение, за изработване на бижута. В другите лунни дни се променя значението му.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.