Днес не предприемайте и не започвайте нищо, всичко ще донесе само загуби и вреда

Луната се движи на празен ход от 08:38 ч. до 18:59ч. В този период не започвайте нищо ново, нищо важно. Отложете сериозните ангажименти, покупки и други.

Луната е в знак Рак до 18:59 ч.

Луната изостря целия спектър от разнообразни емоции: от най-възвишените и животворни до крайно потиснатите и отрицателни. Повишена е чувствителността, ставаме по-емоционални, възприемчиви и раними. Нежелателно е да се отправят критики и да се предявяват претенции. В същото време предразполага към капризи, претенции, неустойчиво настроение. Засилва се интуицията, ставаме по-възприемчиви към всичко, което ни обкръжава. Подходящо време за грижи  за семейството, дома, за близките хора.

Уязвими части на тялото – стомах, гърди и дванадесетопръстника. Изостря се чувствителността към алкохол, наркотични вещества и силно действащи лекарства, затова трябва да се внимава.

В 18:59ч Луната преминава в знак Лъв.

Лунен календар – 26 лунен ден от 02:29ч на 3 септември до 03:32ч на 4 септември

Символ на деня са жабата, блатото. Не трябва да изразходвате енергията си напразно, затова се препоръчва да се въздържате от активни действия, повече време да почивате и да не хабите силите си. През този ден не си струва да предприемате и да започвате нищо, тъй като всичко ще донесе само загуби и вреда. Благоприятно за посещение на църква или храм.

Добре е да се съблюдава златната среда в емоционален план, тъй като за деня е характерна емоционална нестабилност, честа смяна в настроенията, водещи до спорове, конфликти и скандали. Особено внимателни да бъдат шофьорите. Възможни аварии, стълкновения по пътищата и други неприятности чакат тези, които не са предпазливи и благоразумни. Отнасяйте се към всичко ставащо с известна доза ирония и каквото и да става, не губете чувството си за хумор.

Това е един от опасните критични дни, през който хората са предразположени повече към конфликти. Необходимо е да се откажете от ненужните връзки и контакти, да избирате хората, с които общувате. Сега хората са склонни към глупаво и лекомислено поведение, да прахосват пари на вятъра, да правят ненужни покупки. Нараства опасността от кражби и загуби. Трябва да бъдете максимално сериозни и внимателни. Не се препоръчва физическото натоварване.

Колкото е по-проста храната на деня, толкова по-добре. Може да се проведе гладуване. В двадесет и шести лунен ден е добре да се изключи месото, но ако ви е трудно, можете да консумирате риба, яйца, морски дарове и гъби.

По-добре е да се въздържате от сексуални занимания, тъй като те няма да могат да ви донесат очакваното удовлетворение. Сексът е противопоказен за еднополови връзки и за секс с непознати.

Подстригване и подравняване на косата не планирайте. Това може да доведе до сриване на вътрешната енергия и до депресии.

Сънищата днес имат отношение към важни решения във вашия живот. Да видите на сън кошмари – означава прояснение на заплетени ситуации. Образите в съня отразяват тъмната страна на човешката личност, изплуват от подсъзнанието.

Слънчев календар – 17 слънчев ден – Денят е добър за дела, изискващи бързи решения, но иначе нищо не завършвайте, нищо не планирайте. Желателно е да бъдете много внимателни с думите в този ден. Добре е да разхвърляте храна за птиците и животните. Хубаво е да постоите малко на вятъра да ви подуха.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.