Добрата стойка е ключът към това да се чувствате страхотно

гръб

Кой би предположил, че ръстът на случаи на депресия през последните няколко години може да има връзка с нещо толкова просто като това колко прегърбени ходим?

Въпреки че е очевидно, че писането на текстови съобщения, зяпането на телевизора, или взирането в нашите компютри/смартфони/таблети в продължение на часове е имало ужасяващ ефект върху нашата стойка, това, което е по-малко очевидно е огромният ефект, който тази поза е оказала върху физическото и емоционалното ни благосъстояние.

Енергийните нива, мисли, дори и чувството ни за цел и контрол в живота – всички те се засягат от нашата физика, което означава, че прегърбване е не само отражение на текущото ни настроение, но и че също може да окаже влияние върху способността ни да променим настроението си.

Добрата стойка има силата да промени настроението ни.

Искате ли да се чувствате по-позитивни и силни? Изправете се. Полагайте усилие докато не ви стане навик, защото тялото ви може да излъже ума ви да се чувствате по-щастливи и по-уверени. Изправени ли сте в момента?

инфо: pozitivno.bg

Вижте още:

ВЪЗМОЖНО ЛИ Е МЕДИТАЦИЯТА ДА ЗАБАВИ СТАРЕЕНЕТО

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.