Докажи съществуването на Covid-19 и спечели 1 млн. евро

pixabay.com

Isolate Truth Fund гарантира наградата в съобщение на сайта си

Немският журналист Самуел Екерт обяви предложението на Isolate Truth Fund да даде награда от 1 милион евро за онези, които предоставят неопровержимо доказателство за съществуването на Covid-19. Под доказателство той има предвид изолирането на вируса според постулатите на Кох. Към днешна дата никой не е успял да спечели предизвикателството на Екерт, пише сайтът thebl.com.

По целия свят през последната година бяха публикувани десетки разследвания и доклади относно катастрофалния вирус, причиняващ  COVID-19. Но все още съществуват огромен брой хора и институции, за които наличните досега доказателства не са задоволителни и те не вярват, че коронавирусът генерира смъртните случаи, които му се приписват.

Медиите съобщиха вече за няколко предложения за награди за онзи, който успее да изолира вируса от заразен човек и го предостави пред обществеността. Но миналия месец едно предложение за награда счупи всички рекорди. Групата Isolate Truth Fund, предвождана от бившия евангелистки пастор – журналиста Самюел Екерт, предлага на сайта си 1 милион евро за доказателство за коронавирус.

„Гарантираме 1 милион евро за научно доказателство за съществуването на коронавирус, включително документирани опити за контрол на всички стъпки, предприети в доказателството“, обявява страницата.„Бихме искали да допринесем за цялостно разбиране на болестите и здравето за всички хора“ – пише още в съобщението. Според текста „Предлаганите в момента 1 милион евро ще бъдат изцяло покрити от екипа на Самюел Екерт. Благодаря ви много за вашия ангажимент! Влезте в контакт.“
Екерт вече е събрал около 13 500 долара, които ще бъдат върнати на сътрудниците, в случай, че не се появи реална оферта. Той е виден антиваксър и не вярва в убийствената сила на коронавируса. Създал е плътна мрежа от съмишленици в социалните медии. Един от акаунтите му в Telegram е с над 128 000 потребители. Каналът му в Youtube e с над 100 000 абонати. Това е един от най-популярните канали на Telegram в Германия, според компютърния спец Йозеф Холнбургер, който следи ръста на трафика. Активист е на движението Querdenken, което организира бурни протестни демонстрации срещу карантинните мерки, локдауна и срещу политиката на германското правителство.

Предистория

Всичко започва през декември миналата година, когато германският журналист, крайнодесен конспиролог Оливер Яних предлага на главния вирусолог на Германия Кристиан Дростен облог за 10 хиляди евро, че няма да може да изолира вируса, който причинява Сovid-19. Всичко това се случва в Twitter, пред очите на много потребители, разказва руският сайт Who is Who.
От дума на дума хората започват да се включват в залозите и скоро са събрани първите 80 хиляди евро в „шапката“. Тогава Самуел Екерт предлага своите 10 хиляди. Кристиан Дростен спира да отговаря на постовете и напуска дискусията.

Междувременно италианският журналист Чезаре Сакети добавя малко повече информация за изискванията, на които трябва да отговарят тези, които се стремят към наградата на Екерт.

„Германският журналист Самуел Екерт предлага награда от 1 милион евро за онези, които предоставят неопровержимо доказателство за съществуването на Covid-19“, пише той в един от туитовете си. И добавя: „Като доказателство той има предвид изолирането на вируса според постулатите на Кох. Към днешна дата никой не е успял да спечели предизвикателството на Екерт“. Според Сакети изолирането на коронавируса не отговаря на класическите изисквания, установени от 1905 г. насам.

Роберт Кох е германски учен, един от основателите на микробиологията. Основният му принос в науката е откриването на причинителите на болестите туберкулоза, холера, африкански възвратен тиф. Носител на Нобелова награда за медицина за 1905 г. „за откритието и изследването на причинителя на туберкулозата“. Член на Кралската шведска академия на науките.

Постулатите на Робърт Кох:

1. Микроорганизмът трябва да се установи при всички заболели организми, но да отсъства при здравите.
2. Микроорганизмът трябва да бъдат изолиран от болни организми и да се отглежда в чиста култура.
3. Култивирани микроорганизми трябва да водят до заразяване при въвеждането им в здрав организъм.
4. Микроорганизмът трябва повторно да се изолира от специално заразен експериментален приемник. Той трябва да е идентичен с първоначално изолирания специфичен причинител.

източник: spisanie8.bg

Вижте още:

Morkadis

От САЩ: Ваксинираните могат да разпространяват коронавируса

Опасните оръжия на Майката природа: Чакат ни още смъртоносни вируси

Сноудън предупреждава: мерките за наблюдение, които създаваме сега, ще надживеят коронавируса

Откриха мистериозен „ген в гена“ на коронавируса

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.