Древен и ефективен начин за разрешаване на трудна ситуация

кръстопът

Има един много древен и ефективен начин за разрешаване на трудна ситуация. Всеки от нас има скрит ресурс, който сме забравили да използваме – това е нашето подсъзнание. Макар че нашите пра-родители са били в състояние да правят това.

Те са слушали своето подсъзнание, слушали са душата си и са действали въз основа на всички фактори. Така че, ако имате проблем и нямате решение за него – можете да използвате този метод и да освободите вашето подсъзнание за да ви помогне.

Това трябва да се прави преди да си легнете вечер със затворени очи. Именно в това време подсъзнанието е най-активно. Не забравяйте, че всяко самовнушение и автотренинг трябва да правите по това време. Тогава можем да очакваме резултат.

Удобно се разположете (по-добре в легнало положение, но вие си решете), затворете очи и започнете да мислите позитивно за нещо хубаво и приятно.

По този начин се настройвате на един емоционален фон с душата и подсъзнанието. Мозъкът започва да се замъглява и се изключва.

И именно в този период трябва да си представите, че решението на този наболял проблем се намира във вътрешността на черен куб. Можете да го държите в ръцете си. Той е напълно затворен от всички страни.

Сега вие се концентрирате само върху черния куб, въртите го в ръцете си, чувствате студените му стени, гледате неговия цвят, който наподобява цвета на бездната, и се опитвате да го отворите.

Забравете за проблема, мислете само за това как да отворите този куб, защото решението се крие именно в него.

Продължавайте да изпращате сигнали към подсъзнанието.

Всяка вечер продължавате да правите упражнението, и в една прекрасна сутрин вие ще откриете, че кубът се е поддал и се е отворил. И вие помните какво е имало вътре в него – това е най-подходящото решение за вас в тази ситуация.

Не забравяйте – не бива да насилвате подсъзнанието си да бърза, то не може да бъда заставано да работи само по Ваше желание. Но в същото това време то винаги работи, независимо дали ни харесва или не. Въпросът не е в това : работи или не работи, а в това – можете ли да го чувате или не. Този метод помага да го докоснете и да го чуете.

Ако все по-често се обръщате към вътрешния си свят, в бъдеще ще бъдете в състояние да го правите в движение във всяка ситуация, като затворите очите си за малко по-дълго, отколкото при мигане. И тогава ще се превърнете в постоянен слушател, без да използвате техники за затваряне на очите. Вървете заедно – ръка за ръка.

Слушайте, контактувайте с вашето подсъзнание. То винаги предлага най-разумния и печеливш вариант за вас. Винаги мисли за вас и се опитва да ви помогне. Трябва само да го чувате, затова – слушайте.

инфо: drugitenovini.com

Вижте още:

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.