Едгар Мичъл, космонавт от Аполо 14: Извънземни има

Доктор Едгар Мичъл, който е шестият човек, стъпил на Луната, твърди, че съществуват миролюбиви извънземни, които са предотвратили ядрена война между САЩ и Съветския съюз по време на студената война, пише thebulgariantimes.com

84-годишният бивш астронавт на НАСА изказва редица странни твърдения за извънземния живот, които обаче никога не са потвърдени с доказателства. Все пак думата му би трябвало да тежи – Мичъл е участник в 14-ата космическа мисия на „Аполо“, която е осъществена през 1971 г.

Днес той разказва, че НЛО са посетили Земята през 40-те години на миналия век. Според него това се е случило по време на оръжейни тестове в американските ракетни бази и по-конкретно в прочутата „Уайт сандс“ в пустинята в Ню Мексико, където през 1945 г. е проведен първият тест на ядрено оръжие в света, носещ кодовото название „Тринити“. „Уайт сандс“ бе експериментално поле за атомно оръжие и именно това, от което извънземните бяха заинтересовани“, обяснява 84-годишният тексасец. Според г-н Мичъл в този момент извънземните се опитвали да предотвратят ядрена война и да помогнат за запазването на мира на Земята. Той добавя, че военни от ракетните силози в американските тихоокеански бази също са подкрепили твърденията му с истории за извънземен кораб, който е свалил тестовите им ракети по средата на техния полет.

Доктор Мичъл обяснява, че човешките технологии въобще не са толкова сложни и ако тези извънземни бяха враждебно настроени, досега „щяхме да сме си отишли“. Той ги описва като „малки хора, които изглеждат доста странно за нас“. За него вече не съществува въпросът дали сме сами във Вселената, като добавя, че днес учените са успели да идентифицират достатъчен брой планети, на които може да има живот.

„Аз бях привилегирован да бъда в такава среда, където разбрах, че феноменът НЛО е истински и нашата планета е била посетена от тях“, разкрива астронавтът. За да обясни факта, че това не е известно на никой друг, той добавя, че всичко било прикривано от правителствата през последните 60 години. Военните и разузнавателните кръгове, от които той бил част обаче, знаят неща, които са под повърхността на това, което е публично достояние за хората.

В свое изявление говорителят на НАСА побърза да се разграничи от твърденията на Мичъл. „НАСА не проследява извънземни. НАСА не участва в никакво прикриване на НЛО на тази планета или където и да е другаде във Вселената.“ Говорителят добави, че доктор Мичъл е велик американец, но космическата агенция не споделя мнението му по тези въпроси.

източник: thebulgariantimes.com

Вижте още:

Бил ли е Ной извънземно същество с мисия да спаси Земята?

Знаете ли, че част от човешкото тяло има извънземен произход?

Извънземни може да има или не, но технологични артефакти извън нашето разбиране, съществуват

Учен: Извънземен разузнавач ни е наблюдавал през 2017 г.

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Един коментар
  1. Анонимен 3 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.