Епидемия от лудост заради антените на мобилните оператори?

обсебванеАнтените на мобилните оператори действат на психиката на хората

Дали антените на мобилните оператори имат вина за масовата лудост, която се шири напоследък?!

Знаете, че официалните изследвания това няма как да го докажат, а и да имаше някой желание да го стори, все щяха да бъдат потулени резултатите.

Неведнъж са изнасяни данни, че устройствата въобще не са безопасни, но въпреки това те никнат като гъби по покривите на блоковете. И проблемите на хората се задълбочават.

В няколко квартала в столицата вече са на мнение, че броят на нестабилните личности се увеличава именно по вина на антените на мобилните оператори.

Те забелязали, че мнозина страдат от безсъние, имат едни и същи симптоми, свързани с главоболие, гадене, напрежение, нервност, рязка смяна на настроението.

Някой би казал, то това е от времето, няма как да го свържем с антените. И може дори да се окаже прав, но каква е тази версия “от времето”?! Явно нещо влияе на въздуха, на атмосферата, на нагласата на българите, което допълнително ги прави мрачни и опустели.

Според някои в момента може да се говори за епидемия от лудост. Почти във всеки жилищен вход има съсед, който вечер става агресивен, крещи от прозорците, върши безумия, излиза в неадекватно облекло, облекчава се на улицата или избягва околните със свъсен поглед и страх.

Няма как тази картинка да е нормална и да се роят още и още такива случаи, убедени са мнозина.

Според тях може да се говори за някаква тенденция, но няма кой да вземе мерки и да реши въпроса. А той вероятно вече е късно да бъде разглеждан. Мобилните оператори плащат солидни суми, за да разпространяват сигнала си, няма кой да се пребори с тях, независимо, че страда здравето на обитателите на сградите.

Очевидно каузата те да намерят друг начин за базите си, е обречена отвсякъде, още повече, че се намираме в държава, която усърдно брани монополистите, а те имат пълна свобода да цедят народа и да го разболяват.

А вие имате ли подобни наблюдения, можете ли да споделите такива във връзка с антените на мобилните оператори?

инфо: chudesa.net

Вижте още: 

ЗАЩО Е ВРЕДНО ЕЛЕКТРОМАГНИТНОТО ИЗЛЪЧВАНЕ И КАК ДА СЕ ПРЕДПАЗИМ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

8 коментара
  1. Анонимен 9 години ago
  2. Анонимен 9 години ago
  3. виолета 9 години ago
  4. Анонимен 8 години ago
  5. Иван Ламбрев 8 години ago
  6. Анонимен 7 години ago
  7. Nadya Vangel 7 години ago
  8. Георги николов 7 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.