Жената, която се разхожда в Чернобил

2

Ако имате нужда от ново хоби, предлагаме да започнете да живеете в Чернобил. С това поне се занимава жената, която се е кръстила „Bionerd23“ в YouTube. Нейното основно занимание е да качва странни клипове в забранената и замърсена зона около Чернобил. За нея няма нищо толкова радиоактивно или рисковано, след като може да консумира радиоактивни ябълки от дърво в зоната, да бъде преследвана от странни животни и да взима радиоактивни предмети от зоната с голи ръце.

В някои кратки клипове можете да видите и водния свят в езерото до атомната централа, където живеят доста големи риби. Версията на жената е, че тези риби нямат врагове и могат спокойно да достигнат максималния си размер. Практически е права, защото реакторът не изпуска радиоактивно гориво във водата, но никой не знае какво е замърсяването във въздуха, за да сме сигурни, че бихме могли да отидем с въдицата там.

Жената е качила над 60 клипа в YouTube и смело се бори с всички спекулации относно радиацията и човека. Повечето от клиповете й не са се превърнали в сензация, но също така не са игнорирани и тя успява да натрупа около 100 000 гледания на клип. Нейните пътешествия могат да се смятат за изключително точно, защото дамата предлага серия от експерименти и разполага с необходимата технология, за да покаже какво точно се случва в изоставената и забранена зона. Страховете изобщо не я притесняват, както и всички останали спекулации за лъчевата болест.

инфо: men.hotnews.bg

Вижте още:

29 Г. СЛЕД КАТО ЖИВКОВ СКРИ ЗАПЛАХАТА ОТ ЧЕРНОБИЛ – МНОГО 30-40-ГОДИШНИ СА БОЛНИ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.