Животът ни се мени съдбоносно на всеки 7 години

съдба 1

На всеки седем години животът ни се променя съдбовно. Такова е и естественото развитие на личността, която също търпи промени на всяка седма година, изкачвайки ново стъпало. Това си има своето обяснение и то е свързано с влиянието на планетите и по-точно на Сатурн.

Всички седемгодишни цикли завършват със „съдбоносните“ години: 7, 14, 21, 28, 35, 42, 49 и т.н. На 7 и 14 родителите ти помагат и това е период за учене. От 21-вата година нататък сам отговаряш за всичко, което се случва с теб и около теб. 28-ата година е решаваща в любовта, брака. 35-ата е годината на утвърждаване. 42-рата бележи материални и професионални успехи, лидерство, заздравяване на връзки и позиции. 49-ата е годината на равносметка. Човек трябва да осъзнае, че за всяка постъпка се заплаща.

Принципът проба-грешка обаче не може да продължава до безкрайност. Ако на 21 години сме направили грешен ход в работата или в любовта, е възможно да повторим грешката си и на 28 години. Но тогава ще бъде нашият нов шанс, който не бива да пропускаме.

На 28-годишна възраст вече е време да се създава и постига, а не да се губи. След 35-ата си година човек вече е доста философски настроен и приема нещата по-спокойно и разумно. Цел на всичко трябва да бъде възстановяване на равновесието в живота, защото в противен случай през следващите години вместо от възход човек ще бъде съпътстван от поредните спадове.

Почти като втори пубертет, човек се разделя не с детството, а с младостта и е възможно да попадне в капана на депресията. Това е възраст, особено подходяща за коренни промени – този път „като за последно“ – човек „отваря нови врати“ и се осъзнава като зрял и мъдър. Мечтите, протестите, демонстрациите на самостоятелност отстъпват място на важните, определящи живота решения.

инфо: pik.bg

Вижте още:

Елена Блаватска: Тъканта на човешката съдба се изтъкава от самия човек

Променяме съдбата си на всеки рожден ден

Знаците на съдбата, които ви подсказват, че ще ви се случи нещо много хубаво

Какво иска да ви каже съдбата с числата, които ви показва най-често

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.