Закони за привличане на пари

pixabay.com

Енергията на парите обича настроените за успех хора. Ето какво трябва да промените, за да привлечете повече финанси в живота си.

Според Вадим Зеланд парите са енергия и съществуват по свои собствени правила и закони. Трябва да изучите тези закони и да ги прилагате на практика, за да контролирате тази енергия. Тогава резултатът няма да закъснее. Ще получавате пари от различни, понякога най-неочаквани източници.

И така, какви са тези правила?

Парите идват с конкретна цел

С тяхна помощ можем да постигнем много от целите, които сме си поставили. Следователно, паричната енергия трябва да се използва за конкретна цел, а не само за забогатяване. Научете се да се фокусирате не върху самите пари, а върху целта си. Имате нужда от 100 хиляди? За какво? За погасяване на заема? Добре, какво ще правите след това? Да си починете на морето? Страхотно, тогава това ще бъде истинската ви цел.

По същия начин, ако мечтаете за собствена двуетажна къща извън града с открита лятна веранда, не мислете за това колко струва. Не си поставяйте за цел да получите тази сума пари – възнамерявате да станете собственик на къщата. Ако отдавна искате да отворите собствено студио, но нямате достатъчно пари, насочете вниманието си към самото студио. Много хора правят една и съща грешка – фокусират се върху факта, че нямат пари, за да сбъднат своята мечта и наистина нямат. Обърнете внимание на целта си, вървете към нея и тогава парите, които по същество са атрибут на целта, ще се появят за нейното реализиране.

И след това формирайте намерение и непрекъснато излъчвайте енергията на това намерение, приемете решимостта да имате и действайте. Всяка от вашите цели трябва да бъде облечена във форма. Формата на целта е намерението, а намерението е решимостта да имате и да действате. Не мечтайте, мечтите нямат склонността да се сбъдват, нямат конкретен начин за резултат. По-добре е да направите план с няколко цели, чието изпълнение постепенно ще ви доведе до желаното.

Необходимо е да се отнасяте към парите по-позитивно

Пари винаги има. Благата във Вселената са достатъчни за всички. Не мислите сериозно, че ще останете на улицата, без къща, без храна? Тогава защо се оплаквате от високите цени, броите всяка стотинка, постоянно търсейки начини за спестяване? Дори да имате два заема, опитайте се да забравите за тях поне за известно време, за да намалите важността им. Веднага щом спрете да се тревожите за липсата на пари, блокажите, които не пускат енергията на парите във вашия живот, ще изчезнат.

Посрещайте парите с радост и се разделяйте с тях с лекота. Представете си, че сте комарджия. И дори да загубите днес, със сигурност ще спечелите утре.

Към парите трябва да се отнасяте с уважение

Ако се отнасяте небрежно към парите, смятате ги за зло, отказвате да вземете монета на улицата, мачкате банкнотите – лишавате се от възможността да забогатеете.

Morkadis

Сприятелете се с парите. Първо, купете си хубав портфейл, за предпочитане червен, бордо или златен. Второ, дръжте по-често платените сметки в ръцете си, като си представяте, че ви зареждат с парична енергия. Трето, отнасяйте се към всяка сума пари с благодарност и уважение. Четвърто, никога не изхвърляйте монета, дори да е стара и пожълтяла.

Има един много мощен ритуал. Вземете всички дребни монети, от които никой не се нуждае, особено ръждясалите, които никой няма да вземе. Внимателно ги поставете в кутия, повтаряйки си: “Вие сте у дома, скъпи мои монети, аз ще се погрижа за вас, а вие ще ми донесете пари. Грижа се за парите, а парите ме обичат и идват при мен.”

Парите “обичат” енергията на успешните хора

Докато се движите през живота с мрачно лице, сгушени под тежестта на проблемите, оплаквайки се от ниските заплати, лоши бизнес конкуренти и тежката икономическа ситуация в страната, парите ще се отдалечават от вас. Но щом повдигнете главата си, усмихнете се и започнете да се движите уверено към целите си, парите ще ви „заобичат“.

Научете се да влизате съзнателно в състоянието на богат и успешен човек – именно в това състояние започвате да излъчвате правилната енергия, която е магнит за парите. Наблюдавайте всички негативни нагласи, които имате за парите: „Всички богати са крадци“, „Парите са лошо нещо“, „Не можете да изкарвате много пари от честен труд”.

„Да бъдеш в добри отношения със самия себе си и света около теб, носи хармония в живота ти.

Парите идват, когато излезете от зоната си на комфорт

За тези, които искат малко, малко им се дава. Ако сте готови да се задоволите с малкото, парите ще ви заобикалят отново и отново. Ако решите, че искате повече, трябва да излезете от зоната си на комфорт.

Как да засилите усещането си за това, което искате да имате?

Отидете на добър ресторант и не е необходимо да харчите пари за вечеря. Изпийте поне чаша кафе за начало. Купете си качествени дрехи от известна марка. Ако все още нямате достатъчно пари, за да актуализирате напълно гардероба си, започнете с нещо малко – риза или шал. Започнете да го носите в ежедневието. И като цяло се отървете от понятията „неща за излизане“ и „неща за всеки ден“. Позволете си да се отпуснете в спа центъра, да си направите маникюр, да отидете на театър, да изпиете хубава чаша шампанско. С такива прости действия сякаш казвате на света – готов съм, искам още, трябват ми още пари.

В никакъв случай не се насилвайте да имате. Не го правете насилствено. Това отново е борба! Откажете се от важността и спрете битката си. Нищо не може да се постигне в битка.

източник: bukvarche.com

Вижте още:

Цветето в саксия, което ще привлече парите в дома ви

Раят на земята съществува – град без пари, политици и религии

4 ритуала за привличане на пари

Ритуал с дафинов лист за привличане на пари и късмет

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.