Заредете работното място с добра енергия

усмивка

Стресът е най-жестокият бич за съвременната цивилизация. В днешното трескаво и хаотично ежедневие, отиването до работното място е свързано с бързане по автобуси, трамваи, тролеи или метро станции, блъскане и ръгане с лакти в потока изнервени хора. Накрая стигаме до офиса. Мислим си, че то е нашето спасение в настоящия ден. Но така ли е наистина? Това ли е нашият храм, в който ще се почувстваме комфортно и защитени?

Много голям процент от хората, работещи в офиси, магазини и други обществени места, се чувстват некомфортно още след първия час работа. По-малко са тези, които са усетили и разбрали, че работното им място има енергия и така наречен източник на тази енергия сме самите ние, пише 5thelement.magicmind-bg.com. Ако сте обърнали внимание дори и на най-малките детайли и физическите му аспекти вие сте на път да го превърнете в уютно и приветливо парче обетована земя. В нея можете да приемате и отдавате правилно енергиите си, както към своите колеги, така и да сте по-продуктивни и приветливи.
Някои от вас ще кажат, че е невъзможно да се създаде такава ситуация, за да сте спокойни. При положение, че колегите са много, че постоянно влизат и излизат хора и всички те са

с различни настроения и енергия

Или, че имате двама колеги, които са постоянно в стрес или намусени. Неща от живота. Но повярвайте, че това лесно може да се промени.

Най-силният и мощен заряд е вашето излъчване. Правилната настройка на енергийната ви матрица.
Ако сутрин ставате намусени и изнервени, а на излизане се поглеждате в огледалото и си мислите: „Какъв отвратителен ден, сега сигурно и шефовете ми ще са сърдити и изнервени, и колегите, и целият свят“, това ще ви сполети.

Всъщност това, което автоматично създавате в огледалото, е точна проекция и вече в изпълнение на мислите Ви. Както се казва: „Каквото повикало, такова се обадило“.

А какво би станало, ако въпреки ранното ви събуждане, се погледнете в огледалото и

се усмихнете сами на себе си

Помислите, че няма по-прекрасно и ведро същество от вас и че денят ви ще е слънчев и приветлив, а всички хора, които се докоснат до вашия свят ще са щастливи и доволни. Заредете се с усмивка въпреки всичко и на едно намръщване отсреща подарете усмивка, на една тежка дума подарете две с любов. Така ще започнете да променяте енергията си и да излъчвате това, от което много хора ще имат нужда и за това ще ви търсят.

Много е важно да приемем, че работното ни място е мястото, където прекарваме по-голямата част от денят си. Моят съвет към вас е да обърнете внимание и да се снабдите

с важни енергийни предмети като монокристал

или друза от планински кристал, лабрадорит, малка и стилна пирамида, елементи от фън шуй, оргонит или някакъв амулет, който винаги ви е съпътствал и ви е носил късмет.

Също така е важно да се знае, че е важно работното ви място да е чисто, проветрено и подредено. Да няма разхвърляни неща – защото това ще се отрази на настроението ви. Нека мястото, на което работите да мирише на ванилия или друг аромат, който е леко отпускащ.

Настройте сърдечната си чакра за отдаване и приемане на любов и благословете всички работещи около вас. И най-вече осъзнайте мястото си в системата и го използвайте във ваша полза с позитивизъм и вярата, че сте силен елемент и от вас зависи отношението на хората към вас.

Morkadis

Вие сте уникален във Вселената човек

Заслужавате да ви уважават и сте длъжни да уважавате. Но най-вече обичайте себе си, за да ви обича Вселената и хората, пресичащи пътищата ви. Опознайте емоционалните си сили, които винаги са съществена част от общуването и ще развиете способността да усещате какво искат да кажат хората в действителност. Ще разберете от къде идват пречките. Ще разберете как колеги и приятели ще искат да общувате, свободно ще желаят откровеност и очаквано удовлетворение. Внимание и любов са перфектната формула за пълна трансформация на работното място. Постигнете я. Вие можете!

 

инфо: standartnews.com

Вижте още: 

ПРИЗНАЦИ, ЧЕ БЛИЗКИ И КОЛЕГИ ИЗСМУКВАТ ВАШАТА ЕНЕРГИЯ

КЕСТЕНИ В ДЖОБА ПАЗЕЛИ ДИМКОВ ОТ ЛОША ЕНЕРГИЯ

КАК ДА ПРЕСТАНЕМ ДА АБСОРБИРАМЕ ЧУЖДАТА НЕГАТИВНА ЕНЕРГИЯ

МАГИЧЕСКАТА ЕНЕРГИЯ НА ЖЕНИТЕ

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.