Защо не бива да се плаче пред огледало

pixabay.com

Много поверия са свързани с огледалата. В миналото огледалото е смятано за магически предмет

Огледала са притежавали само вещиците и маговете. Дори днес мнозина вярват, че този предмет от домашния бит има особена сила.

Смята се, че да се оглеждаш, докато плачеш, е на голямо разочарование. С други думи, можете да си докарате нещастие, тъй като такива моменти налагат негативен отпечатък Върху съдбата и енергетиката на човека. Според суеверието и в бъдеще
често ще имате поводи и ще ви се налага да плачете.

От гледна точна на логиката също не е добре да се „любувате“ на собственото си отражение в огледалото в моменти на отчаяние. Ридаещият човек не е особено приятно зрелище. По-добре е тихичко да си поплачете, а след това да се приведете в ред пред огледалото. Дамите не могат да минат без това, тъй както е известно, че не е достатъчно жената да изтрие сълзите си, но и трябва да оправи и грима си.

източник: popantofi.com

Вижте още:

Вижте защо трябва да поставите огледало в трапезарията

Когато сте пред огледалото, не правете тези неща!

Никога не изричайте пред огледало тези 5 израза – носят нещастие!

Защитете дома си от крадци с помощта на огледало!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.