Знаците на Вселената: как те предупреждава за опасност?

pixabay.com

Вселената се грижи за хората, които я населяват, като им изпраща сигнали и знаци преди опасни моменти в живота им, но повечето хора не ги забелязват или не умеят да ги дешифрират правилно. Тези знаци могат да бъдат както неочаквано появили се в реалността, така и в сънищата.

Често след като злощастното събитие се е случило, човек си спомня, че е виждал предупредителни знаци от дълго време, но ги е пренебрегвал.

И така – как Вселената ни предупреждава за опасност?

Постоянно сънуване на кошмари

Ако често сънувате повтарящ се сън, а в реалността той ви причинява само негативни емоции, това е ясен знак. Например някой ви преследва постоянно, или се заплитате в нишка насън, а може да бъде и как се губите в тъмна стая. Всичко това идва, за да ви предупреди Вселената за предстоящо бедствие или заплаха.

Усещане за дежа вю

Понякога усещането, че нещо лошо вече се е случило (дежа вю) може да бъде по-красноречието от голям червен светофар. Ако ви се струва, че вече сте чували тази музика или изговорени думи някъде и в същото време у вас се заражда чувство на безпокойство, спрете и анализирайте действията си, защото най-вероятно правите нещо неправилно или нередно.

Постоянно срещате автомобилни катастрофи на пътя си

Всеки ден стават хиляди катастрофи и научаваме за много от тях в информационния бюлетин. Ако обаче се движите по обичайния си маршрут и срещнете няколко инцидента на пътя наведнъж в един и същи ден, това е сигнал от Вселената, който ви съветва да бъдете по-внимателни.

Дрехи и обувки, които бързо стават неизползваеми

За дамите този сигнал е добре доловим. Например обувката ви да се скъса изведнъж, без да има предпоставки за това. Значи става въпрос за знак, че не сте във вашата дестинация и най-вероятно сте в опасност. Или отивате на важна среща, а по пътя кола ви залива с кална струя. Този знак на Вселената за опасност също трябва да се вземе под внимание. Ако оборудването се поврежда непрекъснато не е зле да се замислите какъв знак от съдбата е това?

Вселената изпраща сигнали дори чрез повредите в компютъра или различни устройства, които ползвате. Това е предвестник за предстоящи промени в живота ви. Ако колата ви не стартира добре, бъдете внимателни по време на пътя, по който поемате.

източник: sanovnik.bg

Вижте още:

Morkadis

Признаци, че идвате от друга планета

Скрити послания: Оглеждайте се, ангелите ни дават знаци!

Признаци, които показват, че сте застанали на прага на радикална промяна в живота

Знаци от вашия ангел пазител

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.