Ива Иватта: Идиот да беше, щеше да схване, че всичко това е световен план за контрол и санкции!

Снимка: onovini.eu

Много често попадам на коментари от сорта : Какво ще кажете на близките на починалите от „ковид“? Да свалят маските и да протестират с вас ли?

Ще им кажа същото, което ще кажа и на близките на починалите от сезонен грип, инфаркт, рак, инсулт, диабет, глад, лекарска грешка, която между-другото се нарежда на трето място в света, като причина за смъртност –
Моите съболезнования !

А вие какво ще кажете на живите и на техните деца? Да умрат с близките си ли или да живеят, като умрели ? Да спрат да дишат, да спрат да спортуват, пътуват и работят, да спрат социалните си контакти с други хора и да им бъде забранен достъпа до всички лечебни заведения, само защото някой- някъде си бил умрял и го записали в един тефтер за бройка на статистиката с „ковид“?

Защо бе лицемери сега се сетихте, че сме смъртни, и след като веднъж сме се родили, е неизбежно и да умирем! Като толкова ви се спасяват животи, отидете в Африка да нахраните умиращите от глад деца, дарете кръв, протестирайте против консумацията на алкохол, която също взима жертви, протестирайте против употребата на цигари, която води до рак на белите дробове и взима повече жертви от любимият ви „Ковид“, или за вас другите смъртни случай не са важни, само защото не ги съобщават по телевизията!

Като толкова ви се умира с умрелите , лягайте до тях и оставете останалите живи хора да си изживеят така или иначе краткият живот – свободно!!!

Идиот да беше, щеше да схване, че всичко това е една голяма лъжа, световен план за контрол и санкции! Само най-тъпите овце все още не са го разбрали и искат да ги затворят доживот в кошарите им без храна, вода и въздух, за да ги спасят от „Гергьовден“ ….
Гергьовден пак ще дойде бе овце! Бог ви е създал смъртни!!!!

Ива Иватта

източник: onovini.eu

Вижте още:

Откриха мистериозен „ген в гена“ на коронавируса

От САЩ: Ваксинираните могат да разпространяват коронавируса

Доц. Гломб: Силата на коронавируса отслабва

Заразяването с коронавируса създава имунитет поне за шест месеца

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.