Извънземни експериментират в база в Ню Мексико

изв Конспирациите са една от любимите теми на милиони хора по света. В сърцевината на една такава е мистериозна база в Ню Мексико. За базата Дълси не се знае почти нищо, но в същото време историите за нея са невероятни, пише столичен ежедневник.

Едно от най-разпространените твърдения е, че в скалите под платото в Дълси, Ню Мексико, се намира секретен подземен комплекс. Някои хора са убедени, че тя е генетична лаборатория, в която хора и извънземни съвместно провеждат ужасяващи експерименти. Част от любителите на конспиративни теории дори прилагат и разговори с хора и документи, че там наистина има база и че в нея са се случвали странни неща. Твърди се, че от земята близо до град Дълси се чуват странни тътени, които карат местните да вярват в съществуването на базата. Присъствието на военни хеликоптери в района също подкрепя теорията.

През 1967 г. в Колорадо, Пенсилвания, Тексас, Алабама, Айова и Дълси са открити много мъртви животни. Те били одрани и изкормени с хирургическа прецизност, а в телата им нямало останала и капка кръв. След изследвания на труповете е установено, че тъканите са изрязвани с лазерен скалпел. Това обаче е технология, която по това време още не е била създадена.

По труповете на животните близо до Дълси имало флуоресциращо покритие, което се виждало само на ултравиолетова светлина. В гръдния кош на някои от животните е открит гипс.

Разследващите не успяват да дадат логично обяснение за странните случаи и те остават загадка.

Всъщност всички слухове за наличието на секретна база в Ню Мексико започват от предприемача в областта на технологиите Пол Беневиц.

През 1970 г. той за първи път започва да твърди, че редовно наблюдава странни светлини в небето, за които смята, че може да са свързани с военновъздушната база Къртланд. От него тръгват и предположенията, че там работят извънземни.

инфо: pik.bg

Вижте още: 

СТАРШИ СЪВЕТНИК НА ОБАМА: ДА СИ ПРИЗНАЕМ ЗА ИЗВЪНЗЕМНИТЕ!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.