Истината за НЛО и извънземните не може повече да бъде прикривана!

Повече от 70 години, събраните и документирани доказателства на официалните правителствени институции за НЛО наблюдения, осъществяване на контакти с извънземни представители на развити чужди цивилизации, разкрития от бивши представители на политическата власт, бивши професионални астронавти и служители на НАСА, тайни правителствени и научни програми, свързани с извънземния живот кънтят в обществото, предизвиквайки редица събития, отприщили безпрецедентни в историята официални разкрития за НЛО и извънземните.

Стигна се до там, че Пентагона неохотно призна за скорошна тайна програма за изследване на НЛО нарчена „ПИААЗ“, чиято стойност е 22 млн. долара. Програмата включва наблюдение и документиране на НЛО явления, докладвани от военни пилоти в периода 2007 – 2012-та!

Наскоро светът разбра за поредната тайна правителствена програма за проучване на сигнали за НЛО, чрез три видеа, появили се на бял свят благодарение на бившия правителствен изследовател Луис Елисондо. В поредица от интервюта за медии като CNN и Индипендънт, бившият правителствен разследващ, разкри факти и доказателства, които потвърдиха топ секретна програма. Тази програма е свързана пряко с Робърт Бигълоу, нашумял космически предприемач и собственик на компанията „Bigelow Aerospace“ – частна компания, занимаваща се с космически туризъм основана от Бигълоу през 1999 г. и до голяма степен финансирана от собствените му средства. Притиснато от обществената гласност Министерството на отбраната на САЩ разсекрети няколко видеоклипа, направени от военни пилоти през 2004 г. На тях може да се види как пилотът взима на прицел въздушен обект с неопределена форма. Свидетелите обясняват, че НЛО е летял срещу вятъра, който духал със скорост от около 190 км / ч. В края на видеото обектът започва да се върти. На записа се чува ясно, колко удивени са военните пилоти, за които маневрите и поведението на това НЛО са необясними. Според описанията на пилотите, тези обекти превъзхождат по възможностите си всякаква въздушна техника, на въоръжение в САЩ и други страни. Освен това понякога тези апарати „нарушават дори законите на физиката“. Задачите на служителите на Пентагона, включени в тази програма, включвали разговор с военните, забелязали нещо необичайно във въздуха.

Разкриването на програмата потвърждава част от твърденията на уфолозите, че разказите на множество военни пилоти и други лица, описващи феномени, които не се поддават на очевидни обяснения, всъщност са истина.

Луис Елисондо в интервю за Си Ен Ен, показва част от декласифицирани видеа показващи НЛО, заснети от военен изтребител F/A-18

Изследователски екипи от програмата са подготвили поредица от доклади за „проучени непотвърдени събития, подлежащи на анализ“ (queried unverified event under evaluation, QUEU), в които професионални пилоти и други военни, докладвали за срещи с НЛО, са разпитвани за наблюденията и изживяванията си.

Програмата е осъществена чрез подкрепата на сенатор Хари Рийд – лидер на Демократическата партия в Сената през 2009 г., който осигурява средствата за стартирането на програмата с изключителното безпрецедентно съдействие на покойните сенатори Даниел Инуи и републиканеца Тед Стивънс – ветерани от Втората световна война, които открито заявяват загриженост от потенциалния ефект от НЛО върху националната сигурност на САЩ.

До известна степен Рийд създава програмата под влиянието на Робърт Бигълоу. В последните години Бигълоу говори открито за това, че извънземните не просто съществуват, но и често пътуват до Земята. Той е и собственик на ранчото „Скинуокър“ в Юта, доста популярно сред уфолозите, които го смятат за една от „площадките за кацания на извънземните“.

Според представител на Пентагона, програмата AATIP е приключила „някъде около 2012 г.“. Съществуването й привлече вниманието едва наскоро, след оставката на разузнавача Луис Елисондо, който е ръководил проекта.

На своя страна Елисондо твърди, че има голям брой неподлежащи на научно обяснение разкази за НЛО, които по думите му често са наблюдавани в близост до ядрени съоръжения, кораби в открито море или ядрени електроцентрали. Пренебрежението от страна на Пентагона обаче го кара да подаде оставка, запазвайки част от материалите, върху които е работил. Част от тях той представи публично в различни медии, с обществено значение. Целта му била да привлече вниманието на обществото върху сериозния и известен на всички проблем с прозрачността на „тайните правителствени програми“, създадени с цел наблюдение и изследване на НЛО и извънземните.

Наскоро пък, ЦРУ разсекрети 13 милиона страници от засекретени преди това документи, свързани с НЛО активност и данни за контакти с извънземни. Въпреки т.нар. „разсекретяване“, някои от публикуваните страници са маскирани с черен фон и от тях се вижда само датата и номера на досието… Странното в случая е, че декласифицирането бе осъществено със заповед на президента Барак Обама, два месеца преди края на мандата му! Не е тайна за никого, близсотта на Рийд с политици като Хилари Клинтън и бившия президент на САЩ Барак Обама.

Нетърпимостта в обществото по повод стотиците хиляди сигнали за НЛО активността в последните няколко години, множеството тайни правителствени програми за изследване на НЛО и извънземните, но и заради стотиците свидетелства на представители на властта, астронавти, пилоти и служители на НАСА нараства и много от проговорилите го правят, защото знаят, че истината не може повече да бъде прикривана!

Поради тази причина, от няколко години насам, има негласно политическо съгласие, че е време обществото да бъде подготвено за „голямата истина“, бавно и поетапно, без гръмки заглавия и без шокиращи „неопровержими доказателства“. Затова в последните години наблюдаваме поетапното разсекретяване на програми, материали и доказателства за НЛО активността на Земята. Целта е, да бъде подготвено човечеството „на порции“ за истината, която то вече знае, но се страхува да приеме, че не сме сами във Вселената!

Morkadis

Две видеа по темата, по-долу!

инфо: novini.bg

Вижте още:

Загадката с разбилото се НЛО в руския град Далнегорск остава неразрешена

Любител засне как флотилия НЛО напуска Луната (ВИДЕО)

За НЛО се е споменавало още в древните индийски текстове

Случаят Евърглейдс – болезнено близка среща с НЛО

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.