Каква е свекърва Ви според зодията ѝ

свекърва

Тя стои пред вас. В целия си ръст, с проницателен поглед, който не спира да ви изучава, с фалшива усмивка и подправена любезност. Свекървата! Кошмарът на всяка снаха!

Ако вече сте встъпили в брак или обмисляте да го направите, вижте каква свекърва ви се е паднала според зодиакалния й знак. И не се подвеждайте по положителните характеристики, определени от звездите. На свекървите никога не бива да се има пълно доверие.

Овен
Свекървата родена под знака на зодия Овен е динамична и социална личност, но и изпълнена с напрежение и нервност. Нейната прекалена загриженост, но и егоизъм могат да създадат сериозни проблеми в отношенията. Що се отнася до внуците, свекървата Овен обича децата, помага в отглеждането им, но смята нейните възпитателни методи за най-правилни.
Ако някой се опита да я убеди в обратното, става войнствено настроена. Постоянно се стреми да демонстрира своята загриженост към сина си и смята, че тя знае най-добре от какво той се нуждае.

Телец
Свекървата Телец е много консервативна, с високоразвито чувство за скептицизъм и логика. Тя е склонна да проявява деспотизъм не само към собствените и деца, но и към семейството като цяло. За да се справите с трудния й характер, опитайте да не бъдете силно критични към нея, въпреки остарелите й разбирания за живота. Обича да получава внимание и малки подаръци без повод.

Близнаци
Ако вашата свекърва е родена под знака на зодия Близнаци, знайте че тя обича да спори. Обича да се бърка в почти всичко и особено държи членовете на семейството да развиват своята духовност и да бъдат успешни и добре образовани. От друга страна е много забавна и добър слушател.

Рак
Свекървата от зодия Рак е много чувствителна, тя е със силен майчин инстинкт. Не е изключено когато правите планове да заживеете с партньора, тя да предложи да се преместите при нея.
Има силно развито чувство за собственичество към синовете, може да се каже, че е доста обсебваща и често се бърка във взаимоотношенията на младите. От друга страна е добра детегледачка. Но струват ли си драмите за няколко часа гледане на децата?

Лъв
В случай, че вие сте темпераментна личност ще ви бъде по-трудно да се синхронизирате със свекървата – Лъв. Тя обича да бъде лидер в дома и често проявява строгост при възпитанието на внуците, защото държи те да бъдат добре възпитани и образовани. Ако искате да постигнете разбирателство с нея, показвайте по-често уважение към мнението й, както и подкрепа.

Дева
Свекървата Дева непрекъснато може да бъде определена като хипохондрик, както и като личност, която има силно аналитично и критично отношение към всички. Не се съмнявайте, че често ще получавате забележки за вашите недостатъци и грешки. Тя обича реда и домакинството и почти винаги е готова да помогне в готварски нужди и грижи за децата.

Везни
Свекървата родена под знака на Везни е чувствителна и изпълнена с хумор личност. Съветите, които ще ви предаде, са извънредно ценни и мъдри. Често пренебрегва собствените си нужди, за да угоди на децата си. Не обича да се бърка в отношенията на хората. Силно привързана е към внуците си и много помага в отглеждането и възпитанието им.

Скорпион
Свекървата Скорпион има силно чувство за достойнство. Тя е същинска огън жена. Проявява строгост, но и много се грижи за семейното щастие и мир. Има високоразвито чувство за отговорност към внуците. Грижовна е, но прекаленото й желание за власт провокира конфликтни ситуации.

Стрелец
Свекървата родена под този зодиакален знак може да бъде вашата най-добра приятелка. Почти винаги е оптимистично настроена, усмихната, обичаща децата. Ако майката на партньора ви е родена под този зодиакален знак, за вас може да се каже, че имате свекърва-мечта! От нея не очаквайте да се бърка в отношенията ви с любимия, в конфликтни ситуации по-често ще заема вашата страна.

Козирог
Ако насреща ви имате свекърва – Козирог, то знайте, че тя има силно развито чувство за достойнство. Много държи на традициите, вярва в семейството и децата. Голяма перфекционистка е и не понася критики. От нея може да очаквате морална и финансова подкрепа, но по-често ще иска да прилага своите възпитателни методи към внуците. Бъдете деликатни с нейната чувствителност и ще живеете в разбирателство.

Водолей
Свекървата родена под знака на Водолея е духовита, позитивна и ексцентрична личност. Рядко се бърка в чуждите взаимоотношения, с децата си поддържа отлични взаимоотношения и рядко ще достигате до разногласия.
В моменти на конфликт никога няма да ви обиди, а ще използва възможно най-деликатните думи, за да се разреши проблемът. Нейната чувствителност я прави добър слушател и съветник.

Риби
Ако искате да постигнете разбирателство със свекървата от зодия Риби, необходимо е да демонстрирате хладнокръвие и напълно ирационално поведение. Характерна черта на Рибите е тяхната чувствителност. Това, което се наблюдава при свекървите родени под този зодиакален знак е, че използват своята уязвимост, за да манипулират.
С внуците ще бъдат добри, но не очаквайте да ви помагат в отглеждането им. Добре е да я държите настрана от вашите семейни въпроси, защото често „без да иска“ може да усложни ситуацията.

инфо: lifebg.net

Вижте още: 

ПРОВЕРЕТЕ КОЯ НЕЧИСТА СИЛА СТЕ СПОРЕД ЗОДИЯТА СИ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.