Какво виждате на картинката?

4

Може ли само една асоциация да разкаже нещо за човека? Можете да проверите това сега. Вижте картинката и помислете на какво ви прилича.

Ако виждате кегли, то вие виждате всичко в триизмерни проекции, в цветове и през призмата на въображението. Към всичко добавяте малко цвят и светлина и не търсите прости обяснения. Обичате живота във формат 3D, като задействате всички свои сетива.

Ако сте видели следи, то вие гледате всичко в корените. Вие като че ли гледате на живота отстрани, което ви позволява да го видите във всичките му цветове и да предвиждате всякакви неочаквани ситуации и неприятни моменти.

инфо: bg.checkonline4you.com

Вижте още:

ТЕСТ НА РОРШАХ – КАЖИ КАКВО ВИЖДАШ И ЩЕ ТИ КАЖА КАКЪВ СИ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

Един коментар
  1. Анонимен 5 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.