Какво ви очаква през 2019-а според личното число?

Нумерологията е древна наука за числата и ни дава възможност да определим направлението на тези събития, които ни очакват. В нумерологията всяка година носи определена вибрация, която може да бъде положителна или отрицателна. За да разберете какво ви предстои ще трябва да разчетете числата, опирайки се на сбора от тези от рождената ви дата и интересуващата ви година. Да вземем за пример една произволна дата например някой, който е роден на 12.02. и искаме да видим какво му предстои през 2019 година.

Събираме числата по следния начин и ги свеждаме до една цифра – 1+2+2+2+1+9= 17 = 1+7= 8 (дата + месец + годината, която ви интересува)
Нулите се премахват. Изчислява се от рожден ден до рожден ден. И така човекът роден на тази дата до 12.02.2019 година ще бъде под въздействие на цифрата 7, а след рождения си ден навлиза в нова персонална година под влияние на цифрата 8, което ще важи до 12.02.2020 година.

Има и втори вариант, когато тези изчисления се вземат от 1 януари до края на годината.

Число на персоналната година:

1 – Каквото посееш, това ще поникне.

Годината е под влияние на Слънцето. Това е вашата година! В нея ще престанат да действат сдържащите сили, явяващи се причина за разочарования и унинието, характерно от предната година. Иде времето на новите начинания. Започва вашият нов деветгодишен нумерологичен цикъл. Основата, която ще положите ще даде отражение за по-нататък. Много е важен стартовият момент. По отношение на кариера и бизнес, годината е много перспективна. Съдбата не един път ще ви подтиква към изгодно предложение или сделка и следва максимално да използвате своите шансове. Ще се появят възможности да бъдете независими, да си намерите нова работа. Оформете ясно идеите си, съставете целите си, вашите приоритети и започвайте да ги привеждате постепенно в действие. Във вашите ръце е да промените живота си към по-добро или да се оставите на инерцията и бездействието. В личен и семеен план ви очакват промени, както положителни, така и не толкова. За самотните сърца нараства възможността да срещнат своята половинка именно в тази година.

2 – Сътрудничество и търпение.

Годината е под влияние на Луната. Година на партньорството– бъдете готови да действате в сътрудничество, доколкото другите хора имат влияние над вашите планове и дела. Вибрациите имат тенденция към хармония и дипломация. Не се опитвайте да подтиквате дела, които не се развиват толкова бързо, колкото би ви се искало. За всичко е нужно време, дори и развитието се нуждае от него. Създайте нови познанства, участвайте в съвместна работа, бъдете спокойни предприемчиви и ще получите каквото трябва. Събирайте информация, ако нещо ви интересува. Периодът е благоприятен за нови приятелства, любов, компания и даже брак. Ако възникнат отрицателни вибрации, то може да се стигне до разрив в партньорските отношения или развод. Не бързайте да вземате решения, голяма е вероятността от грешки. Двойката е числото на миротворците и ако имате достатъчно търпение и разбиране, вие самите може да съдействате за мира и сътрудничеството, необходимо за подобряване на ситуацията. Всяка помощ оказана от вас на други хора при необходимост ще се върне отново при вас.

3– Животът е живот и трябва да взимаш от него всичко, което е възможно.

Годината е под влияние на Юпитер. Много приятна година, много положителни емоции. Благоприятна година във всички сфери на живота. Старите проблеми ще се решават от само себе си, а животът ще ви предостави много нови възможности – важното е да не сбъркате в избора. Време за обществена дейност. Година за самоизявяване и самоусъвършенстване. Благоприятен период за придвижване по кариерната стълбица и за финансовите въпроси. Година на приятните сюрпризи – не се удивлявайте, ако ви повишат заплатата или получите премия. Можете да внедрите новите си идеи и не се съмнявайте в своите сили. Всичко ще се получи добре. Много важен, удачен и полезен период за  сърдечните дела. Очаква ви щастие в любовта и дружбата. Самотните сърца отново получават възможност да се запознаят с подходящия човек и даже да встъпят в брак. Личното ви обаяние нараства и благодарение на това ще се повиши интересът на противоположният пол към вас. Писане на книги, четене на лекции, сцената, могат да станат част от живота ви. Вдъхновение, съзидателност и финансови придобивки. Важно е да не се поддавате на настроенията и емоциите – може да излезете от равновесие и това да разстрои плановете ви.

4– Очаквайки неочакваното е най-сигурният начин да го предотвратиш.

Годината е под влиянието на Уран. Трудна година. През нея ви предстои много да се трудите. Нужно е да бъдете сериозни и да съберете силите си за солидна работа. Запасете се с търпение – предстои тежка и усърдна работа, чиито плодове няма да пожънете скоро. Дори да не получите материално възнаграждение за своя труд, то ще обогатите своя опит и знания, които ще ви помогнат да постигнете желаното, когато му дойде времето. В работата и кариерата бързи резултати не очаквайте. Избягвайте рисковете, особено, когато касае парите ви. За пътешествия и дълги пътувания не е най-добрия период. Ако през тази година проявите настойчивост, не лентяйствате и не изпадате в униние, то следващата година ще бъде многообещаваща. В общуването с другите ще възникнат проблеми, трудности. Проявявайте търпение към своите близки и любими. Вашите отношения ще бъдат подложени на проверка за устойчивост. Запознанствата няма да ви донесат очакваните резултати. През тази година е малко вероятно да срещнете своята нова любов. Съветът към вас е да не избързвате в решенията, да не се ръководите от лошите си настроения. Просто изчакайте! Следващата година обезателно ще сложи всичко по местата.

5– Нови възможности, нов късмет!

Годината е под влиянието на Меркурий. През тази година ще дойдат промените, които сте чакали. Откажете се от всичко старо, за да дадете път на новото. Ще бъде пълна с нови лица, нови идеи, нова работа. Вие ще сте пълни с енергия, огромно желание да общувате, да пътешествате, да се запознавате. Годината ще бъде много интересна, предвещаваща многочислени успехи. Промените ще открият пред вас нови възможности, нов път на развитие. В работата може да ви повишат или поощрят. Ще завържете много изгодни запознанства, които ще ви помогнат да осъществите грандиозните си планове. Не се бойте от риска – в тази година Фортуната е на ваша страна. В любовен план ви очакват приятни сюрпризи. Неомъжените и неженените ще могат да оформят своите отношения. Семейните ще изпитват прилив на романтизъм и любов към своята половинка. Не е изключена смяна на обкръжението, на партньора, на кръга приятели. Може да станете по изнервени и нетърпеливи от обикновено. Стремете се към разнообразие във всякакъв вид. Старайте се да не разпръсвате силите си като се занимавате с много неща едновременно. Използвайте рекламата. Главното, не забравяйте, че сега вашите възможности се намират далече от домашната сфера и от рутинните дела.

Morkadis

6– Усмивките на съдбата.

Годината се намира под вибрациите на Венера. Тази година е стабилна и хармонична. Домът, семейството и обществото ще са централното звено на вашите отговорности. Обикновено шестицата е свързана с отдаване на себе си за благото на другите. Ако мислите само за себе си и за своите интереси, то вероятно ще срещнете само разочарование и ще изпадате в самосъжаление. Най-благоприятна е годината за сърдечните дела. В семейните отношения ще има щастие и хармония, но може да възникнат трудности, неразбиране, спорове и отчуждение. Тази година може да донесе както любов, така и развод. Очаква ви възобновяване на стари познанства или да срещнете неочаквано скъп за вас човек, когото отдавна не сте виждали. Противоположният пол ще търси вашата компания. Повече от всякога ще се проявят вашето обаяние и привлекателност. Семейството и близките ви ще играят важна роля в живота ви през този период. Ако сте самотни, то сега нарастват шансовете ви да срещнете партньор за себе си. Годината е подходяща за инвестиции и начало на независима дейност. Подобрение на материалното състояние, но не се отпускайте. Не са изключени проблеми с децата. Само любов, разбирателство, честност и справедливост ще помогнат да се разрешат проблемите между поколенията. Работете за човечеството, не мислете за личната изгода и ще бъдете възнаградени, когато най-малко очаквате.

7– Кръстопът на надеждите

Годината е под влиянието на Нептун, вибрациите на знанието и мъдростта. Време за самооценка, вътрешно търсене, духовно и интелектуално развитие, самоанализ, за отдих, грижи за здравето и развитие на интелекта. Годината е за дълбоки размишления, не се допускат фриволност и лекомислие. По възможност прекарвайте повече време далеч от шумни компании, светската суета. Търсете повече личната си компания, оставайте сами със себе си. Може да откриете, че се интересувате повече по въпросите на науката, религията или езотериката. Пишете, размишлявайте, четете, присъединете се към група с философска насоченост. Бихте могли да получите известност и признание. Ще се появи възможност и за неочаквани доходи. Очакват ви нови запознанства и симпатии. Не бързайте да встъпвате в брак, съществува голяма вероятност от самоизмама. Възможно е да се разделите с любимия ви човек, но не трябва да унивате по този повод. Раздялата означава, че до вас не е бил подходящият човек. Ако действате на принципа бавно, но вярно, това време може да стане най-доброто време във вашия живот и да постигнете признание каквото заслужавате. Не разширявайте бизнеса си, не променяйте живота, оставете го такъв, какъвто е.

8 – Това, което ни изглежда като горчиви изпитания, често са прикрити благословии.

Годината е под влиянието на Сатурн. Такава година чака всеки! Осмицата символизира слава, власт, богатство. Много благоприятна година за решаване на материални въпроси. Година на действията. Най-смелите и честолюбиви планове ще ви се изпълнят, ако упорито се потрудите. Не можете нищо да постигнете, ако лежите на дивана и се отдавате само на празни мечти. Удачен период за придвижване по служебната стълбица. Не се бойте да търсите своите права. Ще почувствате значителен прогрес във всички сфери на живота. В личен план може да имате интересни познанства. Неомъжените девойки имат голям шанс да сключат брак с влиятелни и материално обезпечени партньори. Семейните могат да придобият имот много изгодно или да получат наследство. Избягвайте ненужните емоции и сантименталност. Не се опитвайте да държите на тези материални ценности, които вече са остарели. Сега е най-подходящото време да се разделите с тях. Следете за здравето си през тази година. Избягвайте прекомерната любовна утеха. Най-добра награда ви очаква, ако вършите добри дела за човечеството, без да мислите за своята изгода.

9– По-добре решително да грешите, отколкото нерешително да бъдете прави

Годината е под влиянието на Марс. Завършва нумерологичният цикъл и носи в себе си определена опасност. Годината ще е сложна във всяко едно отношение. Дори да не сте удовлетворени от своята работа, от личния си живот, от отношенията с близките и приятелите и всичко на света, то запазете търпение – промяната не е далеч. В личните отношения трябва да поставите точката над И-то. Нерешителност и колебание няма да доведат до нищо добро. Ако отдавна се готвите да слагате край на отношенията си, то сега е най-подходящият момент да го сторите. Ако още не сте решили първи да направите своята крачка, бояли сте се и сте се съмнявали, то сега е времето на вашия избор. В професионален план ви очакват задръжки, финансови проблеми. Избягвайте сключването на договори и подписване на важни документи. Отложете грандиозните си планове. Тази година не е благоприятна за нови начинания. Тя покровителства завършека, затова довършете започнатото. Девятката обикновено е указател за някаква загуба. Можете да понесете загуба в службата или в личен план, затова бъдете много предпазливи и внимателни! Бъдете търпеливи, разбиращи, състрадателни и всеопрощаващи! Трябва да носите полза на другите. Погрижете се и за здравето си, за да сте готови за активна дейност за новия предстоящ цикъл.

инфо: novini.bg

Вижте още:

Хороскоп за всички зодии за 2019 година

Какво иска да ви каже съдбата с числата, които ви показва най-често

Ето как да сбъднете желанията си с числа

Вашето число на успеха: Как да го определите и използвате?

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.