Как влияе на съдбата денят на раждането?

 календар

ПОНЕДЕЛНИК

Строги, вироглави, потайни, упорити, с чувство за дълг и отговорност – такива са хората, родени в първия ден от седмицата. Те са работохолици, много стриктни и с висок морал. Това обаче не важи за всички в еднаква степен. Земните знаци са облагодетелствани, особено Телец. Водолеят и Близнаците са непостоянни и малко вятърничави на моменти. Везните са решителни, а Рибите и Ракът – хаотично-артистични. Огнените зодии, родени в понеделник, са спокойни и отговорни.

ВТОРНИК

Този ден попада под негативното влияние на планетата Марс. Родените във вторник хора са избухливи, с непреклонен характер и обичат да командват. Водните знаци стават още по-мрачни и на моменти неприятни за компания. Огнените зодии проявяват някои лоши черти от своя характер. А Лъвът и Овенън стават доста капризни и човек трудно може да им угоди.

За щастие, това са моментни състояния. Най-благоприятен е денят за представителите на Телец и Козирог.

СРЯДА

Денят е белязан от планетата Меркурий. Родените в сряда са противоречиви, доста темпераментни, но също така саркастични и често песимистични. Срядата е много благоприятна за зодии като Близнаци, Дева, Овен и Лъв, но действа негативно на Везните и Водолея, правейки ги безпричинно неспокойни. Определено не е добър за представителите на Риби и Скорпион и доста тежък за Телец и Козирог. За сметка на това се отразява положително на Девата, подпомагайки нейната самостоятелност и аналитичен ум.

ЧЕТВЪРТЪК

Щедри, изобретателни и със самочувствие са родените в този ден от седмицата. Четвъртъкът е особено благоприятен за земните знаци. Девата и Козирогът проявяват най-хубавите черти от своите характери. Водните зодии са в малко по-неизгодна позиция, с изключение на Риби, които ако са родени в този ден, са с изключително светъл и весел нрав. Четвъртъкът действа меланхолично на огнените знаци, което е нетипично за тях.

ПЕТЪК

Родените в петък са целунати от съдбата, способни да виждат в бъдещето – буквално и преносно. Те са предани на семейството и своите близки. В негативен план, денят може да ги направи мрачни, мълчаливи, тъжни. Рибите са податливи към депресии. Денят влияе негативно на водните знаци и положително на земните. Петъчният Лъв е роден дипломат, организатор, оратор, но и леко капризен и понякога откровено досаден.

СЪБОТА

Философи, учени, учители и хора на умствения труд преобладават сред родените в събота. Те са отговорни, на тях може да се разчита и са верни приятели. Но трудно отварят сърцето си за непознати и има опасност да заживеят доста изолирано, особено ако са от земен знак. При лошо развитие на обстоятелствата, Водолеят се изживява като истински страдалец, отритнат от всички, макар да не е точно така. Ракът и Рибите са по-защитени.

НЕДЕЛЯ

В този ден се раждат силни личности. А ако се случат и от зодия Лъв, то тогава успехът им, свързан с ръководна позиция, е гарантиран. Денят е благоприятен за всички огнени знаци и нестабилен за въздушните. Родените в неделя Близнаци, Везни и Водолей са по-емоционални от представителите на същите зодии, появили се на бял свят в друг ден от седмицата. Земните знаци са волеви, но твърде горди. Телецът и Козирогът дори могат да проявят необичаен инат.

инфо: po-krasivi.net

Вижте още: 

СЪВПАДЕНИЯТА – ЗНАК ОТ СЪДБАТА ИЛИ ЧИСТА СЛУЧАЙНОСТ?

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.