Как да активираме пророческите си заложби

мисъл

Всеки от нас е чувал и дори се е срещал с така наречените медиуми. Това са изключително сензитивни хора, които могат да надникнат в бъдещето, да видят миналото ни и дори и да прочетат мислите в главата ни.

Техните умения ни се струват като невероятна дарба и често сами не можем да си обясним как изобщо да се сдобили с нея. Някои мислят, че гадателските заложби се предават по наследство, но други са на мнение, че са по силите на всекиго. Просто човек трябва да поработи върху тяхното усъвършенстване.

Смята се, че преди много време всички хора са владеели телепатия и други сили, които днес ни се струват необикновени. Заради промяната в начина ни на живот и мислене обаче, тези умения са закърнели.

Затова и днес сме толкова безпомощни пред много събития. Но все пак не е късно да се опитаме да си ги възвърнем.

Тук ще откриете няколко стъпки, които да следвате, за да пробудите пророческите си заложби.

1. Духовно пробуждане

Това е най-важната стъпка. Тя включва напълно елиминиране на суетата, отказ от материални блага и оценяване на живота на всяко създание. Зачеркването на вредните навици и пълно отдаване на ближните също е нещо, което трябва да предприемете. Наблегнете на хармоничните отношения, не се сърдете и не изисквайте нищо.

2. Простичко хранене

Някои от най-големите пророчици, духовни учители и лечители (в това число и Баба Ванга) са консумирали съвсем обикновени храни, предимно от растителен произход.

3. Медитиране

Вашите пророчески сили ще се активират, когато интуицията ви се засили. За да се случи това, трябва да прекарвате поне 1-2 часа на ден в медитация и размишления. Опознайте вътрешния си свят, вслушайте се в гласа си, научете се да разпознавате знаците на тялото си.

4. Отказ от безразборни плътски наслади

В днешно време хората се хвърлят в необмислени авантюри и безразборни интимни контакти. По този начин, освен че застрашават здравето си, се лишават от енергията си. Съхраняването на този заряд обаче би могъл да ви помогне при активирането на вашата пророческа дарба. Неслучайно някои от духовните лица са се обрекли на пълно въздържание и безбрачие.

5. Водене на дневник за сънища

Morkadis

Когато вашите пророчески заложби започнат да се отключват, това най-напред ще се прояви в сънищата ви. Затова е добре да си водите дневник на съновиденията. Записвайте какво сте сънували, щом отворите очи сутрин. Когато по-късно проследявате записките си и ги анализирате, ще откриете сами за какво се опитват да ви предупредят вашите сънища.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още:

Как да развием телепатични способности

Сбъднете желанията си само с пръстен! Ето как

Това е пророческият сън за всяка зодия! Виж за какво да внимаваш

Често намирате дребни монети навън? Ето какво означава това

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.