Как да използвате силата на планетите

звезда_планета_вселенная_космос

Съгласно древната астрология седем дни от седмицата съответстват на седем планети. Всяка планета има свое влияние върху събитията на деня, сънищата, самочувствието.

Ако вие желаете да използвате силата на планетите по дни от седмицата, можете да ползвате съветите на древните астролози и да запланувате своите дела в съответствие с тези влияния.

Неделя – Слънце

През този ден може да се заемете със своето здраве. Ако искате да пътувате, изберете северното направление.

Понеделник – Луна

Луната е свързана с ума и чувствата. Това е денят на майката и новите начинания. Особено благоприятно е да се стартират новите начинания на новолуние. По този начин можете да очаквате бързо положително развитие. Ако ще пътешествате, добре би било да изберете южното направление. Дрехи за обличане избирайте с бял цвят. Този ден можете да използвате за обучение, за покупки и стартиране на романтични отношения. В понеделник не е желателно да взимате трудни решения и трябва да си лягате рано.

Вторник – Марс

Марс е главнокомандващ на нашата слънчева система. Главна планета на всички ръководители и спортисти. Марс управлява човешката енергия и сила и дарява хората със смелост, страст и умение да управляват. В този ден е добре да се занимавате с лечение и духовни практики като йога или други, които ще ви помогнат да достигнете вътрешна хармония и да успокоите агресията. Спортът и фитнесът са благоприятни начинания за вторник, работата, съжителството и други начинания е възможно да доведат до конфликт. Не давайте пари назаем през този ден и се старайте да избягвате пътешествията, но ако все пак ви се наложи да пътувате, се насочете на изток. Във вторник е добре да носите червени дрехи – това е цветът на планетата Марс. Трябва да се въздържате от агресивни постъпки и да помагате на слабите и беззащитните.


Сряда – Меркурий

Меркурий е покровител на бизнеса и всичко свързано с търговията, интелекта, общуването, логиката, науката и изкуството. Сряда е благоприятен ден за инвестиции, бизнес, покупки и продажби. В този ден е добре да се установяват връзки, да стартират дружби и партньорства. Ако се пътува, добре би било да е в западна посока и през деня да се носят дрехи със зелен цвят. Меркурий не обича тези, които лъжат, мързелуват и хитруват. През този ден са благоприятни контактите с роднини, приятели.

Четвъртък – Юпитер

Юпитер е покровител на знанията и е знак за духовност, преданост и служене на Бога. В този ден можете да решете в благоприятна за вас светлина юридически въпроси, да посещавате храмове, да започнете строителство и не на последно място да се занимавате с духовни практики. Ако ви се наложи да пътувате, добре би било да изберете да бъде на запад. През деня носете дрехи с жълт, оранжев и светлокафяв цвят.

Петък – Венера

Много благоприятен ден за различни начинания. Планета Венера е покровителка на любовта, изкуството и красотата, семейството. В петък е добре да се правят покупки, да се посещават музеи и театри. Ако се пътува, добре било да бъде на север. През деня подходящи за носене са дрехи със светли и ярки тонове.

Събота – Сатурн

Планетата Сатурн покровителства обслужващия персонал чиновници, митничари, полицаи, съдии – всички служещи, които имат право да ограничат нашата свобода, но също така и аскетите и монасите. През този ден можете да почистите дома си, да се заеме със своето здраве. Денят е благоприятен и за развитие, но можете да се сблъскате с много съпротива и задръжки. Денят не е благоприятен за сключване на брак. През този ден добре би било да се въздържате от пътуване, но ако все пак ви се наложи, е желателно да тръгнете на юг. Подходящи за носене дрехи са със сини, сиви и виолетови цветове.

инфо: occult-times.com

Вижте още: 

ИЗПОЛЗВАЙТЕ СИЛАТА СИ, ЗА ДА СЪЗДАВАТЕ ОБСТОЯТЕЛСТВА

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

  Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.