Как да решаваме проблемите си като използваме подсъзнанието си

Има един много древен и ефективен способ  за справяне с всяка трудна ситуация. Всеки от нас има скрит ресурс, който не  използва – това е  подсъзнанието. Въпреки че още нашите пра-родители са били в състояние да го правят. Те са се вслушвали в  подсъзнанието , в  душата, и са действали въз основа на всички фактори. Така че, ако имате проблем и не намирате решение за него – можете да използвате този метод, като освободите вашето подсъзнание да ви помогне.

И така  това трябва да стане преди да заспите, и като за начало трябва да затворите очи. Именно  по време на тези периоди е  най-активно подсъзнанието. Не забравяйте, че всякакви самовнушения и автотренинги се провеждат в тези периоди. Тогава можем да очакваме от тях истински резултати. Разположете се удобно (по-добре в легнало положение, но иначе както ви харесва), затворете очи и започнете да мислите позитивно за нещо хубаво и приятно.

По този начин се настройвате на един емоционален фон с  с душата и подсъзнанието.

Мозъкът започва да се замъглява и започва да се изключва. И именно  в този период трябва да си представим, че болезненият проблемът се намира във  вътрешността на  черен куб. Вие  го държите в ръцете си. Той е напълно затворен от всички страни. Сега вие се концентрирате само върху черния куб, въртите го в  ръцете си,  чувствате  студените му страни, виждате  неговия цвят, който наподобява цвета на бездната, и се опитвате да го отворите. Забравете за проблема, мислете  само за това как да отворите този куб, тъй като решението се състои именно в това.

Продължавайте  да дълбаете в подзсъзнанието

Всяка вечер  продължавайте  упражнението, и една прекрасна  сутрин ще разберете , че през нощта този черен куб се е  отворил. А вие си спомняте какво има в него – това е най-подходящото решение за вас в тази ситуация. Не забравяйте – подсъзнанието не може да бъде пришпорвано, то не може да бъде заставено да  работи по ваша заповед. Но в същото време  то винаги работи, независимо дали ни харесва или не. Въпросът не е в това дали работи или не работи, а в това – дали го чувате или не. Този метод помага да се докоснете до него и да го чуете.

Ако все по-често се обръщате  към вътрешния си свят,  в бъдеще ще бъдете  в състояние да го правите  в движение във всяка ситуация, като затворите очи  за малко по-дълго от едно мигване. И тогава вече ще можете да преминете в състояние на  постоянен слушател без да използвате  техниката за затваряне на очите. Ще вървите с вашето подсъзнание  заедно – ръка за ръка.

инфо: evolife.bg

Вижте още:

Три начина да отворите вратата към своето подсъзнание

Тест, който разкрива тайните на Вашето подсъзнание!

Подсъзнанието ви е по-умно, отколкото ви се струва

10 урока от Джон Кехоу: Подсъзнанието може всичко

Подсъзнанието ви тегли назад? Не му се давайте!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.