Как да сбъднем и най-невъзможните си желания?

желание

Всеки от нас има своите тайни желания, които му се струват напълно неосъществими. Вероятно и заради това бързо ги отпраща от ума си. И най-невъзможните ви копнежи обаче могат да се сбъднат, ако наистина ги искате много силно и се настроите, че ще постигнете желанията си.

Първото, което трябва да направите, е да повярвате наистина в чудеса. Приемете, че само със силата на ума си можете да постигнете невероятни успехи.

Следващата стъпка е да вземете лист и да напишете всички желания, които дремят в душатави от много време, но вие потискате по една или друга причина. Важно е обаче да напишете всичко в бъдеще време.

Можете например да отбележите: Ще отслабна с 10 килограма, ще си купя нова кола, ще посетя Малдивите.

След като се завършили списъка, съсредоточете се в написаното и го прочете на глас. Докато възпроизвеждате ритуала, бъдете напълно уверени как всички тези неща ще се случат и си го представяйте. Изпълнявайте практиката всеки ден в продължение на един месец и сами ще се убедите, че животът ви започва да се променя в положителна посока.
Какво означава, ако желанията ви не се сбъдват, въпреки че се стриктни? Има две възможни причини, поради които вашите мечти не се осъществяват. Едната е, че вие не вярвате в успеха на тази практика. Следвате я, но го правите с доза скептицизъм.

Другият вариант е, че Вселената има нещо по-добро за вас. Усеща, че желанията ви няма да ви направят истински щастливи, а по-скоро ще ви наредят. Затова отказва да ви помогне. Но не унивайте. Бъдете сигурни, че скоро тя ще ви прати нещо по-добро.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още:

Къде може да се сбъдне новогодишното пожелание за дълголетие

Ако твоето желание не се изпълнява, значи то още не е платено

Как да сбъднете желание с чаша вода

Ето как да сбъднете желанията си с числа

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.