Как да се опазим от злонамерени хора

отмъщение

Няма съмнение, че почти всеки човек ежедневно се среща със злонамерени хора. Дори да не ги познавате лично, те могат да ви накарат да се чувствате наистина зле. Това може да се дължи на завист или ревност от тяхна страна.

За енергийните вампири сме чували много. Известни са различни способи, позволяващи да се защитим от тези любители на чужди енергии. Но светът е толкова многообразен, че едно единствено средство за предпазване от подобни злонамерени хора няма.

През годините хората са се опитвали да се предпазят от завистливи очи с всевъзможни амулети, талисмани и заклинания. Един особено ефективен и популярен амулет води началото си от Тибет. Той се нарича „Воин”.

Изрежете каквото и да е изображение на воин, залепете го върху метална пластинка (или някаква друга твърда повърхност) и винаги го носете с вас. От време на време поставяйте вашия талисман на прозореца, така че върху него да падат слънчевите лъчи – те ще подхранват защитните му свойства.

Сигурно сте виждали, че много бременни жени, а и не само, връзват тънък червен конец на китката си. Още по-често може да видите и малко бебе с подобна гривничка.

Суеверието за червения конец е толкова старо, че не е ясно кога е започнало. В миналото хората са го връзвали, за да предпазват близките си от болести, за да гонят злите духове и да противодействат на черните магии.

Червен конец се слага и на тези, чиито красота, успехи и щастие могат да предизвикат завист. Някои вярват, че амулетът предпазва от лицемерите, от завистниците, от лошите очи. Смята се, че сините, сивите и зелените очи изпращат енергийни импулси, които могат да имат отрицателен ефект върху адресата.

Източната наука Кабала също се доверява на силата на червения конец. Според последователите й той е силен енергиен канал, който има способността да влияе върху съдбата на човек, като се стреми да му помага в начинанията. Кабала твърди, че червеният конец се носи също, за да защитава притежателя си от злото.

Друго доста добро средство за защита от злонамерени хора и лоша енергия е черният турмалин. Той трябва да е в обков, камъкът да не е пробиван и да се носи от ляво. Може под формата на бижу, пръстен или гривна на лявата ръка или просто в левия джоб.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още: 

КАК ДА РАЗПОЗНАЕМ ЕМОЦИОНАЛНИЯ МАНИПУЛАТОР И ДА СЕ ОТЪРВЕМ ОТ НЕГО

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.