Как да увеличите финансовия поток, така че портмонето ви никога да не е празно?

Може да пробвате, като спазвате тези няколко проверени правила за забогатяване.

ЕВРО НАДЯСНО, ДОЛАР НАЛЯВО

На мнозина е известно, че във фън-шуй червеното е цветът на финансовия успех. Не е беда, ако портфейлът ви не е червен – с помощта на весел ритуал ще успеете да примамите парите.

На дъното на портфейла сипете малко грис. Друго правило е да не държите в него разнородна валута. Според съвременните експерти, изучаващи енергията на парите, всяка валута носи в себе си определен енергиен заряд и информация. Кръстосвайки се, те намаляват силите си една на друга и като следствие престават
да работят за вашето обогатяване.

МАГИЧЕСКИ ШОПИНГ

Какво е пътешествието без приятен шопинг и покупка на подаръци за близките? Главното е да не се забравят някои магически правила.

Когато плащате, сгъвайте банкнотата на две и така я подавайте на продавача (визуално намалявайки купюрата, вие снижавате потока на разходите). Разгъвайте и разглаждайте банкнотите, които ви връщат, преди да ги сложите в портфейла си (това ще увеличи притока на пари).

Помнете правилото, което са използвали още нашите баби: винаги давайте парите само с дясната ръка, а вземайте с лявата.

Ако искате да се сдобиете със стока с намаление, когато отивате в магазина, първо обувайте лявата, а след това дясната си обувка.

БАКШИШ ЗА СЕБЕ СИ

В ресторанти и кафенета обезателно оставяйте бакшиш. И не само защото така е прието – смята се, че бакшишът се дава не на келнера, а на… самия себе си. Парите, оставени за благодарност, се връщат към дарителя в троен размер!

А когато се върнете у дома, първото нещо, което трябва да направите, е да измиете пода и да проветрите стаите. Нека в живота ви навлезе вятърът на новото щастие, който ще ви донесе и богатство…

инфо: popantofi.com

Вижте още:

Не ви трябва магия! Засадете го в дома си и парите ще завалят като из ведро

Как да активираме потока на парите и да се къпем в изобилие

Сложете това в портфейла си: Талисман, който привлича пари

Eто как да привлечем щастието в дома си с фън шуй

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.