Как ни влияе Сатурновата дупка преди рожден ден

око

Специалистите по астрология твърдят, че всеки човек около 40 дни преди и след рождения си ден навлиза в Сатурнова дупка, която сериозно се отразява в много аспекти от всекидневието.

Сатурновата дупка е свързана с годишния биоритъм на всеки човек и обхваща 30 дни преди рождения ден на всеки един от нас и 10 дни след това.

През тези дни рожденикът трябва да обработи цялата информация, която е събрал през последната си лична година.

През периода на Сатурнова дупка човек трябва да се огледа около себе си и да разбере кои хора трябва да изчисти от живота си. Трябва да осъзнаем и грешките в поведението си през последната година, като ги коригираме, за да не ги допускаме отново.

Трябва да се осъзнаят и страховете, за да стигнем до същината на проблемите си.

Противно на широко разпространените твърдения, астролозите заявяват, че Сатурновата дупка не води до депресия, като дори помага на човек да си направи равносметка, която да му помага в бъдеще.

През Сатурновата дупка е задължително да се отървем от всичко излишно и ненужно като стари и неизползваеми вещи в дома ни и да не се обръщаме към миналото, като дори разглеждането на стари снимки се забранява.


За сметка на това трябва да излизате по-често сред природата, за да преборите лошото си настроение.

Действията ни по време на Сатурнова дупка трябва предварително обмислени, като се вземат предвид всички обстоятелства и фактори, от които зависим.

Не е препоръчително през тази фаза да се започват нови начинания като купуване на ново жилище, нова работа или нова връзка.

Съдбоносните решения същото трябва да се избягват, защото се смята, че през този период човек не разсъждава трезво.

Сатурн е една от най-мистичните планети в астрологията. Той е символ на затрудненията в живота и носител на отговорностите, които трябва да се научим да поемаме.

Когато Сатурн попадне в зодиакалния ни знак, трябва да довършим всяко започнато дело и да осъзнаем какви грешки сме допускали в миналото.

Тази планета кара човек да преосмисли живота си, като отдели значимото от маловажното.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още: 

ПРЕДСКАЗАНИЯТА ЗА ЗОДИИТЕ ПРЕЗ 2015

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.