Картата на живота, която изберете ще предскаже бъдещето ви!

Важното на този тест е да действате инстинктивно и да избирате картата, която най-много ви допада бързо, без много да се замисляте, за да извадите на показ скритите си подсъзнателни реакции, които говорят много за същността ви и за неподозирани върможности. Ще разберете главни насоки за бъдещето си, за да бъдете успешни и обичани.

Карта 1: Любовник

Тази карта ви показва, че имате нужда от любов.

Но преди всичко любов към себе си.

Трябва да се чувствате обичани и в замяна сте готови да дадете любов. Опитайте се да се отървете от различни предразсъдъци в любовните взаимоотношения, забравете за условностите и се опитайте да се насладите на присъствието на любимия човек.
Отворете сърцето си и тогава определено ще бъдете достоен претендент за това! Приемете себе си.

Тогава ще можете да излъчвате любов и светът със сигурност ще ви отговори.

Карта 2: Творчество

Ако сте избрали тази конкретна карта, трябва да знаете, че душата ви се нуждае от вдъхновение и творчество. Опитайте се да изключите ежедневните грижи и работата, преминете на друг канал. Помните ли кога за последно направихте нещо за удоволствие?
Престанете да мислите за всички, освен за себе си, оставете настрана задълженията и направете, каквото си искате. Опитайте с малки неща и със сигурност ще забележите как животът придобива нови цветове, ще ви изпълни енергия за нови постижения и със сигурност ще постигнете успех!

Карта 3: Невинност

Вашият избор означава, че имате задължения и отговорности. Това може да е свързано с вашето семейство, работа или приятели. Несъмнено може да се наречете мъдър човек, но понякога забравяте, че детето живее във всеки човек и трябва да му се отдавате.
Правете това, за което отдавна сте мечтали. Да, вие сте възрастен, но не е толкова лошо понякога да сте дете! Погледнете света с детски очи и се насладете на красотата на момента. Не приемайте нещата твърде сериозно. Това не ви помага да постигнете желаното, а по-скоро само хаби силите ви.

Карта 4: Празнуване

Тази карта показва, че от скоро се опитвате да бъдете отворени към света и новите възможности, като сте готови да подобрите живота си и това е много хубаво.
Вие сте много интересен и позитивен човек, нямате нужда от причини за почивка. Знаете как да се наслаждавате на момента и да се радвате на живота. И това е много заразно. Онези, които са близо до вас, ви обожават. Поддържайте този дух и ще забележите как светът около вас ще се промени към по-добро.

Карта 5: Капитан

Сериозна карта, която много говори за човека, който я избира. Вие сте самостоятелни, знаете собствената си стойност и знаете как да оцените времето си. Вие не сте зависими от мнението на някой друг, лесно можете да вземете решения сами. Ако поискате мнението на някого, то е само от близък човек, на който му гласувате доверие и то само за да сте сигурни, че сте прав.
Трябва да се опитате да се откъснете от всичко рутинно, да си позволите да почивате по-често, да прекарвате повече време с приятелите си! Не се гмуркайте във вихъра на проблемите и цикъла на събитията. Скоро ще имате приятна среща, тя ще промени много от вас!

Morkadis

Карта 6: Зрялост

Вие сте пълноценна личност, знаете всичките си силни и слаби страни. Знаете как да обичате себе си и да цените честните и уверени хора. Възползвате се от всички неограничени възможности! Вие вършите добре работата си и сега сте на такъв етап, че може да научите нещо ново за себе си.

Не се притеснявайте, ще успеете! Ако желанието за промяна е искрено, то всички усилия ще бъдат възнаградени.

Карта 7: Мечта

Никога не сте спирали да мечтаете, нали? Само по време на живота на една мечта, последвана от друга. За какво мечтаете? Истината на живота е, че ако просто очаквате, че някой ще се появи в живота ви и всичко добро ще се случи с вас, без да направите нищо от себе си – това почти никога не е така.

И това е доста глупаво. Ние сами градим живота и щастието си. Така че, ако искате по-добър живот, спрете просто да се надявате, а решете собствената си съдба. Решихте ли? Тогава вселената е готова да ви възнагради за това!

Карта 8: Хармония

Картата на хармонията ви дава правилния знак – слушайте себе си и сърцето си, не обръщайте внимание на всичко, което ви се казва, дори ако това са съвети на вашите близки. Невъзможно е винаги да бъдат прави.

Картата разкрива, че скоро трябва да вземете важно решение. Да, може би избраният път ще бъде труден, но вярваме, че си струва и резултатът ще надмине всичките ви очаквания.

Вярвайте в себе си, сърцето няма да ви заблуди. Всичко ще бъде наред.

инфо: zajenata.bg

Вижте още:

Изберете си око и виж какъв тип човек си

Изберете свещ – тест на световно известен психолог

Тест: Изберете картина и вижте кой е скритият ви талант

Коя е щастливата двойка? Изберете и вижте нещо за себе си

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.