Кестени в джоба пазели Димков от лоша енергия

димков

Лечителя не сядал да цери пациенти без този природен талисман! Пациенти на народния лечител Петър Димков си спомниха, че той целогодишно е носел в джобовете си по 1-2 кестена. А всяка есен ги сменял с нови. Когато го запитали защо го прави, той им отговорил: „Тези малки, кафяви, лъскави топчици са удивителни акумулатори на слънце, енергия и живот и я отдават щедро, с постоянно лъчение през цялата година“.

Димков учел, че не бива да подритваме тези плодчета така лекомислено всяка есен по паркове и улички. А вместо това да се наведем и да вземем няколко за себе си. Големият българин казвал още, че, вярваме или не, държането им в ръцете уплътнява енергийното поле на човека, наричано аура, и го защитава от външни влияния. На физическо ниво предпазва ставите и сухожилията от артрит и други дегенеративни състояния.

Навремето в къщата на Петър Димков на столичната ул. „Златовръх“ 47 идвали много болни хора. Именно кестените го защитавали от лошата енергия, която най-тежко страдащите носели със себе си.

Димков бил убеден, че самото им носене или държане в длан оказва благотворно влияние върху ставите, сухожилията, мускулатурата и нервната система.

Кестенът присъства и в много рецепти срещу стрес и разширени вени. 5-6, сложени в калъфката на възглавницата, дават спокоен сън. Счукани и залети със спирт пък се превръщат в безотказно мазило при артрит, шипове и ишиас.

инфо: pik.bg

Вижте още:

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.