Коя жена крие нещо от вас-Тест за откриване на лъжеца

Ето още една мозъчна закачка за експерти по езика на тялото!

Обърнете внимание на тази снимка и се опитайте да забележите лъжкините.

Ще ви дадем съвет:  Може да има повече от една!

Знаете ли вече коя жена крие нещо от вас?

Тогава бързо напред да проверите интуицията и опита си!

Жена №1

Малко вероятно е тази дама да ви излъже. Жестът, който показва отворени длани, показва, че човекът е готов да бъде отворен. Въпреки че някои могат да го използват умишлено, да речем, че тук не е така.

Жена №2

Тази красавица е много подозрителна. Погледнете отблизо: тя докосва ухото си, което означава, че тя е готова да ви заблуди или поне малко да преувеличи историята. Тя може и да се опита да ви подведе!

Жена №3

Тази дама е особено заинтересована от разговора. Тя слуша внимателно и критично оценява всичко, което казвате. Жестът да подпира брадичката си върху ръката ви казва това. Това определено не е нашият избор в тази загадка!

Morkadis

Жена №4

Е, в този случай определено имаме работа с лъжец! Експертите по езика на тялото знаят, че когато човек покрие устата си с ръка, това означава, че той или тя крие нещо или не казва истината.

инфо: zajenata.bg

Вижте още:

Направете си теста на Сонди и разкрийте тъмната си страна

Тест: Имате ли харизма?

Как се справяте с грешките? Попълнете този тест и ще разберете

Проверете с тест как сте с въображението

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.