Коя зодия как ви забива нож в гърба

3

ОВЕН

Забива го и в гърдите

Фин Овен – това е оксиморон, тоест противоречие само по себе си. Ако не им пречите – има шанс да си живеете спокойно покрай тях. Застанете ли им на пътя, ще бъдете прегазени. Овните са агресивни и са царе на тормоза. Обидите им са тънки – под формата на шеги и “добродушни” забележки, или откровено брутални. Понеже имат навика да поставят хората на пиедестал, това неизменно си има последици. Щом ви детронират, ще ви го върнат тъпкано за обожанието и сервилността, с която са ви обграждали.

Овенът няма да се поколебае да ви забие нож нито в гърба, нито в гърдите.

ТЕЛЕЦ

Не дразнете рогатия

Телците са тежка гемия. Трудно е да бъдат убедени в нещо или да ги задвижиш да свършат нещо. Упорити са като магарета. Иначе не са изконно зли. Ревниви и отмъстителни – да. Но не и лоши. Единственото, което искат от живота, е лукс, вкусна храна и никой да не ги закача. Стават опасни, когато са предизвикани, или ако е застрашено семейството им. Те са доста търпеливи, но в такъв момент изригват като вулкан и не могат по никакъв начин да бъдат успокоени, убедени или укротени.

Изводът е: не ядосвайте Телеца, защото ще се нанижете на рогата му!

БЛИЗНАЦИ

Език мой, нож мой

Бъбривите и чаровни Близнаци са ужасно нечувствителни към околните. “Емпатия” и “разбиране” са думи, които са изхвърлили от иначе богатия си речник. Затова недостатъците на хората безкрайно ги дразнят и не могат да се въздържат от груби забележки. Може да навредят дори на близък човек с приказките си. Ще го направят без злост или лоши намерения – просто от любов към хубавата клюка. Обикновено казваме, че Близнаците са любопитни, подвижни, адаптивни. Да, такива са, но защото им липсва задълбоченост и постоянство.

Нож в гърба ли? Техният остър език е достатъчен.

РАК

Ще ви наръга и ще се смее

Morkadis

Старите баби имат една поговорка: “На мъжа и червата да му се влачат, ще се смееш и ще казваш, че е поясът му.” Тази поговорка е била измислена преди много години от жена Рак. А дамите са къде по-благи от мъжете от тази зодия. Раците си имат тефтерче, в което поставят черни точки на близки и познати. Когато достигнете лимита на гафовете, вадят маркера и ви зачертават с две дебели черни черти от списъка на доверените лица – отведнъж и завинаги. След което от тях може да получите само ледено презрение. Пазете се! Ще ви забият нож в гърба и ще се смеят злорадо при това.

ЛЪВ

По-скоро шамар в лицето

Лъвът реве гръмко, но рядко хапе. Когато са ядосани, настава ад. Тръшкат се, скачат, плачат, може дори да се самоубият малко – но само толкова, колкото да ви уплашат. Използват всички средства, за да ви накарат да се чувствате виновни. В тяхната душа се борят два демона. Единият е на Цар Лъв Великолепни – най-обожаваното същество в гората. Другият е на лъва от зоопарка – мърляв, нещастен и беззъб звяр, който знае, че и агне не може да разкъса, но се опитва да убеди света със свирепия си рев. Нито един от тях не е призракът на подмолен убиец. Може да очаквате по-скоро шамар в лицето, отколкото нож в гърба.

ДЕВА

Кръв? Не! Ще изцапа килима

Изглеждат грижовни, внимателни, но всъщност дали им пука за вас? Едва ли. Зад всяко действие на Девата се крие някакъв умисъл. Дали ще е обикновена кръчмарска сметка от рода на “Сега аз на този ще му помогна, пък после той ще ми бъде задължен”, или ще е “Ало, обаждам се да питам как си, че нали беше малко болен преди два месеца. Между другото, можеш ли да дойдеш да ме вземеш с колата, че малко съм настинал.” Все пак Девите не са склонни към гневни изблици или престъпления, извършени от страст. Не може да очаквате да ви забият нож в гърба – нали кръвта ще оцапа килима?

ВЕЗНИ

Ще поръчат на друг

Във всяка Везна се крие по един воин. Въпросът е, че той никога не излиза на повърхността. Поне не при обичайни условия. Дори и миролюбивите Везни понякога може да бъдат изкарани от кожата си. Те изглеждат усмихнати и дружелюбни, но когато стане напечено, съскат като кобри. За да не пострадат те самите, ще прехвърлят цялата вина на вас. А след скарване могат да ви се сърдят седмици наред. Мразят да си цапат ръцете и се ужасяват от насилието и агресията. Затова спокойно можем да кажем, че няма да ви забият нож в гърба. Най-много да ви отровят или да поръчат на друг да ви намушка.

СКОРПИОН

За мъст е винаги готов

Ако е за убийство, може да разчитате на Скорпиона. Трябва само да го обидите. След това се оглеждайте, защото Смъртта винаги ще дебне зад лявото ви рамо. Скорпионът ще си отмъсти, най-вероятно нощем, докато спите. Това, разбира се, е в рамките на шегата. (Или не съвсем.) Агресивни са по природа. Понякога се държат с околните като с малоумни – това също им е вродено качество.

Скорпионите са като Ботев – силно любят и мразят. Ще направят всичко за вас, ако сте техен човек. Не дай Боже да ги нараните, непременно ще намерят начин да ви го върнат тъпкано. И ще го запомнят завинаги.

СТРЕЛЕЦ

Нетактичността им поразява

Набедени за чаровни и енергични хора, те досаждат на целия свят с неоправданата си жизнерадост. Не нараняват от злоба, а от нетактичност. Страдат от измамното убеждение, че мнението им е безценно за вас. Мислят, че ви оказват благодеяние, като ви казват всичко, което си мислят за вас – директно и по най-бруталния начин. Дори когато се опитват да бъдат тактични, не им се получава. Ако имате един мазол, Стрелецът ще съумее да ви настъпи точно там. По-лошото е, че ще забрави всичко за вас – кой сте, какъв сте или кога е рожденият ви ден, в момента, в който се скриете от полезрението му.

КОЗИРОГ

Твърде разумни са

Арогантни същества са Козирозите. Държат се така, сякаш знаят всичко за разлика от събеседника си, който, горкият, от нищичко си няма понятие. Ако се чувствате като идиот в тяхно присъствие, то е, защото се държат с вас като с такъв. Освен това са студенокръвни, не се трогват от нищо и пет пари не дават за по-нисшестоящите. Не биха хвърлили и стотинка на просяк. Може да ви заколят, но трябва много, ама много да са ви насъбрали. И пак е съмнително, че ще го сторят. Твърде разумни са, за да си оцапат ръцете с кръв. В името на справедливостта трябва да добавим, че на тях може да се разчита.

ВОДОЛЕЙ

Зли са, но не и подли

Водолеите страдат от ниско самочувствие и никога не са сигурни в себе си. Ако се заяждат или са груби, то е само защото им липсва самоувереност и се тревожат, че не ги приемате за равнопоставени. Тези мислители усещат интелектуалното си превъзходство, но все не могат да разберат защо вие не им го признавате. Твърде егоцентрични и концентрирани във “възвишените” си идеи, те нямат време и желание да се занимават с мисли за мъст или убийства. В заключение – Водолеят може да изглежда злобен, особено ако реши да се заяжда с вас, но едва ли някога ще ви забие нож в гърба, крака или където и да е.

РИБИ

Не им мътете водата

Рибите са мили, кротки и нежни. Но в сърцето им живее едно дяволче, което ги кара да завиждат и да ви мислят злото. Ако им се удаде възможност да могат да тормозят тайно някого, ще се проявят като ненаситни мъчители. Стигат дори до садизъм. Според тяхното виждане когато те страдат, това е трагедия. Когато други страдат, е майтап.
Както всички останали, Рибите също си имат граница на търпението. Когато я прекосите, става страшно. Странно е как представителите на най-кротката зодия се превръщат в изверги, когато се ядосат. От тях може да се очаква да ви намушкат в гърба.

инфо: curious.actualno.com

Вижте още: 

ПРОВЕРЕТЕ КОЯ НЕЧИСТА СИЛА СТЕ СПОРЕД ЗОДИЯТА СИ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.