Кръстосването на палците показва каква личност сте

Мозъкът е разделен на две части, лява и дясна. Поведението на човек може да се определи в съответствие с най-активната му част. Това откритие е наистина интересно и искаме да го споделим с вас, за да ви помогнем да разберете за някои от вашите отличителни характеристики.

Ляв палец отгоре

Ако сложите ръцете си по този начин, най-вероятно сте практичен човек. Вие сте човек, който никога не взема прибързани решения. Винаги оценявате предимствата и недостатъците, преди да направите някакви заключения. Освен това е много трудно за другите да ви измамят. Имате способността да разбирате кога човек ви лъже. Никой не може да ви излъже.

Поради тези причини приятелите и семейството ви много ви ценят и често идват при вас за съвет. Вие сте искрен човек и вашите предложения и съвети често са много правилни. Но това не означава, че сте студен или твърде сериозен човек. Напротив, вие сте човек, който не иска да живее в скука и монотонност. Имате страхотно чувство за хумор и сте много общителни. Вие сте романтична личност. С вас никога не е скучно.

Палците един до друг

Вие сте перфекционист и аналитичен човек и очаквате същото от другите. Вие сте добър пример за другите хора, много сте внимателни към нуждите и желанията на останалите, особено към хората, които са ви най-скъпи.

Винаги се вслушвате в мненията на всички и се опитвате да разберете тяхната гледна точка, преди да вземете решение. Вие сте много отворен, искрен и честен човек. Откровеността ви понякога може да бъде обезоръжаваща за някои хора, но именно тези качества най-много привличат другите към вас. В една връзка вие цените откритостта и честността и никога не пропускате да изразите мнението си във всяка ситуация.

Десен палец отгоре

Вие сте много емоционален и чувствителен човек. Можете точно да разберете как се чувства човек, дори да се опита да скрие истинските си емоции. Другите лесно се разкриват пред вас и да говорят с вас за своите проблеми.

Винаги вземате правилните решения и го правите след внимателна оценка на всеки аспект, така че ви трябва повече време, за да вземете решение. Способни сте да разбирате дълбоките емоции и да предоставяте топлина на хората.

В една връзка можете лесно да разберете неизразените чувства на партньора си. Никога няма да имате проблеми с удовлетворяването на всичките ви емоционални нужди. Вие сте човек, който не съди по външния вид и предпочитате да знаете истината, дори и да ви боли. Не искате да виждате хора, които обичате да страдат, затова винаги се опитвате да ги направите щастливи.

Morkadis

инфо: bukvarche.com

Вижте още:

Какво можем да научим за характера от формата на ръцете

Какво говори за нас формата на ушите ни?

Формата на лицето ви разкрива какъв човек сте

Формата на носа издава много за характера на един човек

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.