Къде да хвърляте монети, за да привлечете късмет?

Има традиция, според която хората хвърлят монети във водата, за да се върнат отново на това място. Тази традиция е световно известна заради фонтана ди Треви в центъра на италианската столица Рим. Той е след най-известните забележителности на Вечния град и всеки турист, който го посети, хвърля монета в него, за да се върне отново в приказния град.

Този ритуал обаче може да се използва и за привличане на щастие и благополучие. Трябва просто да имате информация къде е удачно да хвърлите монета. Номиналът изобщо не е важен, може да бъде и съвсем дребна монета, важно е намерението и свързаното с него очакване.

На кръстопът

Ако застанете в средата на кръстовището, хвърлите монета над главата си произнесете думата Платено, можете да отхвърлите от себе си ефекта на злите очи и щетите, които понасяте от негативни влияния. Смята се, че с този ритуал се разплащате с тъмните сили за това, което ви е изпратено и тяхното влияние върху вас вече се прекъсва.

В дере

Този ритуал не изисква никакви специални условия. Трябва само плътно да се доближите до дерето и да стиснете здраво подготвената монета в ръка. Визуализирайте как влагате в нея целия негатив, който ви съпътства. Това може също да е някакво физическо или психическо заболяване. След това пуснете монетата в дерето, заедно с всички негативни и тежки моменти, които ви съпътстват. Те няма да ви притесняват повече, ако искрено вярвате в това.

В двора на богаташ

Ако искате да привлечете финансово благополучие в живота си, трябва да хвърлите монета в двора на богат човек. Представете си, че сте в такава къща и хвърлете монета през оградата, но това трябва да стане внимателно, за да не предизвикате неприятни последствия.

Ако искате заклинанието да проработи на определено място, тогава трябва да пъхнете монета под вратата на офиса и да си пожелаете бъдещето ви работно място да бъде там.

В река

Ако искате да се отървете от неуспехите и черните серии в живота си, тогава може да хвърлите монета в някоя река. Най-добре това да бъде бърза и буйна вода в планината. Заедно с това да си пожелаете да се отървете от несгодите и хвърляйки монетата в реката, да проследите нейния ход. Добре е да не се връщате на това място поне няколко дни след това.

източник: sanovnik.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.