Лечение с чесън на проф. Мермерски сваля високото кръвно

чесънЛечение с чесън по рецепта на професор Мермерски е незаменим помощник в борбата с високото кръвно

Лечение с чесън по рецепта на професор Мермерски е незаменим помощник в борбата ни с високото кръвно. Чудодейната рецепта гарантирано лекува високото кръвно без намесата на каквито и да лекарства. За целта е нужно да пиете само по една чаена лъжичка всеки ден от въпросната отвара. Това ще ви гарантира трайно нормализиране на стойностите на кръвното ви налягане. Самата смес се прави изключително лесно и можете да си я приготвите сами вкъщи.

За целта са ви необходими три средни по големина лимона и около 400 грама чесън. Обелете скилидките и измийте лимоните като само ги почистите от семките им. Смелете ги в блендер или в пасатор и добавете и скилидките чесън. Смелете всичко и поставете получената смес в стъклен съд, като го затворите плътно. Оставете го на тъмно и прохладно място, където да престои в продължение на 24 дена.


На 25-я ден вече можете да консумирате по една лъжичка на ден от сместа. За да не е прекалено остра, към една чаена лъжичка от нея добавете 10-15 капки клеева тинктура, две супени лъжици кисело мляко и по желание чаена лъжичка мед и половин чаена лъжичка канела. Всичко това се разбърква и се пие препоръчаната доза вечер преди лягане. Още след първата седмица от приема ще усетите благотворните промени.

Кръвното ви налягане ще се нормализира, но е препоръчително да продължите с лечението, докато не изпиете цялата приготвена смес.

инфо: chudesa.net

Вижте още: 

ХОРАТА НЕ ПОЗНАВАТ ЛЕЧЕБНИТЕ СВОЙСТВА НА ХРАНИТЕ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.