Луната е холограма?

pixabay.com

Това видео е направено в Германия и е снимано в продължение на четири дни от 07 юли 2014 г. Ясно се вижда как лунната повърхност „пробягват вълни“, сякаш някой актуализира картината, пише endoftheage.blogspot.com.

Колкото и налудничаво да звучи, но точно такива явления са забелязвани неведнъж, когато се снима с различни камери и телескопи. Всеки, който има видео камера с добро увеличение, може да види същото нещо. Как може да се обясни това? Има няколко възможни обяснения, и те няма да се харесат привържениците на конвенционалната картина на света.

В орбита около Земята няма Луна, а само една плоска проекция (холограма), която създава облика на нейното присъствие. А проекцията е доста примитивна технически, ако се съди по факта, че създателите и са били принудени да създадат плоска проекция и заради това Луната е обърната с една страна към нас. Това просто е спестяване на ресурси за поддържане на видимата част на Луната.

В орбитата около Земята наистина присъства обект, чиито размери съответстват на видимата от Земята „Луна“, но в действителност това, което виждате, е само холограма – маскировка на истинската повърхност на обекта. Това между другото обяснява защо никой не лети до Луната. Всички държави, които са изпратили своите апарати на „Луната“, са наясно, че под прикритието на това, което виждаме от Земята, там има съвсем друго нещо.

В полза на тези версии говорят и фактите, които дълго време предизвикват поразяват със своята нелогичност:
Защо човечеството изпраща апарати в дълбокия Космос, но напълно игнорира най-близката планета до нас.

Защо всички снимки на Луната са с такова отвратително качество.

Защо астрономите с модерни телескопи не могат да направят снимки на лунната повърхност с качество, сравнимо с това на снимките от Марс или от земните сателити.

Защо летящите в околоземна орбита сателити са в състояние да направят снимка, на която може да се види номер на кола, а лунните спътници снимат в такава резолюция, която дори не си струва да се коментира?

инфо: http://www.blitz.bg/

Вижте още:

Извънземната Мона Лиза, открита на Луната от Аполо 20

Изчислиха каква доза радиация би получил човек за един ден на Луната

Армстронг: Дадено ни беше да разберем, че Луната е заета

Кремирани останки летят до Луната с частен десант през 2021 г.

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

16 коментара
 1. Jack 10 години ago
  • Анонимен 10 години ago
 2. Velio0 10 години ago
 3. Анонимен 10 години ago
 4. littleclown2 10 години ago
 5. Кольо 10 години ago
 6. Pettra 10 години ago
 7. just_the_man 10 години ago
 8. Анонимен 10 години ago
 9. Steliyan 10 години ago
 10. Владо 9 години ago
  • Владо 9 години ago
  • Анонимен 9 години ago
 11. Иван 9 години ago
 12. Иван 9 години ago
 13. Did (@twitfordid) 9 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.