Лунното затъмнение реализира натрупаната карма

pixabay.com

Пълно лунно затъмнение ще се случи на 26 май, когато Пълнолунието премине през сянката на Земята, докато Земята, Слънцето и Луната се подреждат на една линия. Нашата планета Земя се намира между Луната и Слънцето и нейната сянка пада върху Луната. Лунното затъмнение е възможно само по време на Пълнолуние. Това е първото от четирите затъмнения, които ще видим през 2021 г. Коридорът за затъмненията ще продължи – на 10-ти юни ще се случи пръстеновидно слънчево затъмнение. Поредното лунно затъмнение ще се състои на 19-ти ноември, а последното ще бъде пълно слънчево затъмнение на 4-ти декември.

Максималното пълно затъмнение ще продължи 14 минути 30 секунди. Ще се види в Австралия, Нова Зеландия, части от западната част на САЩ, западна Южна Америка, Югоизточна Азия, Австралия и Океания. По време на това затъмнение Луната ще бъде в перигей, което ще я направи изключително голяма. Нощното светило преминава възможно най-близо до Земята и размерът ще бъде малко по-голям, отколкото при нормално пълнолуние.

Майското затъмнение се извършва по оста Близнаци-Стрелец и ще окаже влияние върху нашия мироглед, начина ни на мислене, възгледите за живота, духовното ниво. Основните теми на затъмнението ще бъдат пътуванията, международните отношения и образованието. Времето е подходящо за научаване на нещо ново, обмен на информация, разширяване на хоризонта. В негативен аспект това води до проблеми във всички горепосочени проблеми.

Кървавата Луна ще бъде в знака Стрелец, което означава мъдрост и управление на ума. Основната мисия на затъмнението е да ни върне на правия път за изпълнение на мисията на живота. По време на лунното затъмнение започват много мощни противоположни влияния. Това може да причини нестабилност или да затрудни разбирането с другите. Всички хора са изложени на енергията на Пълнолунието, но през май то е свързано с лунно затъмнение, което е не само по-силно, но и по-дълго.

Неподходящо:

Не бива да тръгвате на дълго пътуване.
Избягвайте всякакъв стрес и напрежение.
Лунното затъмнение е неблагоприятен период за решаване на финансови проблеми; не се препоръчва да давате и да вземате заеми.
Не е подходящо време за операции.
Благоприятно:
Да се отървете се от лошите навици.
Провеждайте практиката за прочистване на тялото, пространството, дома.
Приключване на стари дела.
Отървете се от всичко ненужно и остаряло.
Обобщавайте и анализирайте минали събития.

Лунното затъмнение реализира натрупаната карма и понякога се появяват някои неприятни събития в живота, като по този начин се освобождаваме от негативната тежест на миналите си действия, разчиствайки пътя към по-светло бъдеще.

Графиката за лунното затъмнение в Стрелец показва един значим аспект – „Т-квадрат“ с участието на Юпитер в Риби. T-квадратът винаги предполага стрес и напрежение и изисква предприемането на действия. Вътрешните планети не участват в модела на затъмнението, но те са също в аспекти с Нептун.

Събитията, които се случват по време (и след това) на затъмнението, могат да бъдат внезапни и драматични, да се появят неочаквани, защото не ги виждаме да идват. Сякаш Вселената ни дава небесно подобрение, но за съжаление нещо трябва да дадем, да пожертваме или да се счупи, преди да получим. Това е концепцията – да загубим нещо ценно за нас или да бъдем принудени да променим посоката, преди да можем да преминем към по-добри условия.

източник: novini.bg

Вижте още: 

Изчислиха каква доза радиация би получил човек за един ден на Луната

Луната е холограма?

Къде е изчезнала Луната през 1110 г?

Ето как влияят фазите на Луната

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.