Людмила Живкова си отишла от този свят преди среща с Ванга

людмилаЧакахме Людмила Живкова на Рупите при Ванга, когато научихме, че си е отишла – твърди снахата на пророчицата д-р Здравка Методиева

Д-р Здравка Методиева е автор на книгата „Ванга, каквато я познавах”.
„Живях с Ванга от 1974 до 1996 г. За мен беше лесно. Разбирах се с нея, тя не ми намираше кусури. От самото начало ме прие като своя дъщеря. Поиска от мен да й казвам „майко” – разкрива в интервю за „България днес” д-р Методиева.
„Познавах лично Людмила Живкова. Тя често се срещаше с Ванга. Помагаше на майка във важни моменти. Един от тези случаи е, когато МВР направи обиск в къщата на Ванга през 1975 г. Изчезнаха лични вещи. Това съкруши майка Ванга. Прие го като предателство. Поболя се и влезе в болница. Тогава я е посетила Людмила Живкова. Ванга я помолила да бъде нейна закрилница пред властта и така и стана” – разкрива д-р Методиева.

„За кончината на Людмила Живкова Ванга казваше, че тази смърт не й е казана от небето. Не я беше предсказала. Това беше изненада за нас. Ние очаквахме този ден Людмила да дойде на Рупите. Имам предвид деня, в който тя почина. И вместо това чуваме по радиото, че е умряла. Заедно със съпруга ми отидохме на Рупите и казахме на майка Ванга страшната вест. Според нея истината за тази смърт ще излезе наяве някой ден” – разказва д-р Методиева.
„Ванга вярваше, че в България има заровен саркофаг, който може да ни разкрие както неизвестни данни за историята на човечеството, така и за неговото бъдеще. Учените вероятно са търсили в Странджа това. Но не знам повече. Някои от срещите на Ванга с Людмила Живкова бяха на четири очи. Това, което съм чувала от нея, е, че този саркофаг е докаран от Египет. Заровен е на тайно място преди хиляди години. След това всички, които са знаели мястото, са били избити” – споделя д-р Методиева.

инфо: chudesa.net

Вижте още: 

АРХЕОЛОЗИ-ЕГИПТОЛОЗИ ПОСЕТИХА СТРАНАТА НИ ЗАРАДИ ПРЕДСКАЗАНИЕ НА ВАНГА

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.