Магическите свойства на златото

pixabay.com

Златото освен като бижу може да се използва и за привличане на късмет и за лекуване на болести. Златото защитава собственика си от зли мисли и уроки.

Ако не чувствате достатъчно вътрешна сила, редовно сменяйте златните си накити, тъй като е възможно някой от тях да забавя прогреса на личността ви.

Златото укротява емоциите на човек и го прави по-уравновесен и спокоен, като той по-трудно се поддава на гняв. То помага да бъдете независими от настроенията си, да взимате решения на ниво разум, а не на ниво емоции.

Хората, които лесно се изнервят, е добре да носят златни верижки с медальони, така че медальонът да се допира до върха на слънчевия сплит. Това ще им подейства успокояващо, а и ще нормализира кръвното им налягане.

Масивният златен пръстен с печат, без нито един скъпоценен камък за украса, дарява собственика си с власт над хората, привлича късмета и парите.

Това бижу отваря погледа на притежателя му за най-добрите възможности и го дарява с решителност да рискува. Такъв пръстен е подходящ за активни хора, които се борят за интересите си, той само ще засили тези техни качества.

Златните обеци без камъни, емайл и допълнения от други метали помагат на жената да открие истинската си същност, да се отърси от комплексите си и от чуждото влияние. Тези обеци ще направят жената разкрепостена и свободна при избора на собствените си решения.

Всяка дама ще получи повече увереност в себе си с такива бижута, изведнъж ще се появят много нови обожатели. Златните обеци са мощен талисман, който помага при първа любовна среща с нов мъж или при интервю за работа.

Златните гривни не трябва да бъдат носени от хора, които се страхуват да бъдат емоционално зависими от някого, както и от хора, които лесно се поддават на чужди вредни влияния.

За тях златната гривна се превръща в окови, които негативно влияят върху живота им. Ако искате да неутрализирате влиянието на златната гривна, избирайте такава със скъпоценни камъни или допълнителни украси от други метали.

Но в чистия си вид златната гривна е перфектният помощник за хора с творческа професия, тъй като ще ги вдъхнови за създаването на истински шедьоври.

Смята се, че златото има лечебни свойства. Ако държите около една минута златно бижу в устата си, зъбоболът ви ще намалее. Срещу зъбобол помага и ако пуснете бижу от чисто злато в малко вода и след половин час го извадите, а с водата изплаквате устата си на всеки десет минути.

източник: sanovnik.bg

Вижте още:

Morkadis

Къде нацистите скриха хиляди чували с пари, злато и скъпоценности?

Кой категорично не трябва да носи злато

“Водата ще стане по-скъпа от черното злато, а един ден тя напълно ще изчезне“ – Ванга

Течното злато – еликсир на младост и дълголетие

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.