Магическо Новолуние в Дева изпълнява желания днес

луна

На 1 септември от 11.30 часа настъпва Новолуние в Дева и всички желания от сферата на зодията ще се сбъдват. Трябва само да формулирате желанията си правилно и да вярвате в тяхното осъществяване.

Фазата на Луната днес ще изпълнява желания, свързани със здраве, лечение, работа, ред, анализиране, чистота, последователност на действията.

Нужно е да запишете желанията си, така че те да засягат единствено вас. Желания, с които се опитвате да влияете на чужди решения и чужда съдба, няма да се сбъднат.

Подходящо записани желания са Искам да привлека правилната работа за мен, Искам с лекота да поддържам здравето си, Искам лесно да създавам ред в дома и живота си.

Хубаво е да запишете желанията си на лист хартия и да визуализирате начина, по който те ще се осъществят. Запишете не повече от 10 желания, като първите 8 часа от началото на Новолунието се смятат за най-силни за целта.

След това приберете листа на сигурно място, за да е далеч от любопитни погледи. Може само вие от време на време да проверявате дали това, което искате, се сбъдва.

Денят е подходящ за завършване на начинания, които сте започнали отдавна. Разчитайте предимно на своите умения и не се доверявайте на околните, за да не останете измамени.

Може да отделите време и за творчески или духовни занимания, които да ви обогатят и да развият интуицията ви.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още:

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook  

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.