Мира Кунева: След 7 април спад на короната, до юни изчезва

Удивително е, но човекът, който излекува Китай от коронавируса, а преди това – от атипичната пневмония, и медицинската астрология са на едно мнение: К19 ще ни мъчи най-много до юни. А точно от Деня на медицинските работници ще спадне – още в интервюто на Мира Кунева:

Г-жо Кунева, вярно ли е, че по удивителен начин ходът на коронавируса съвпада с астровлияния?

Да. Плутон и Сатурн съвпаднаха по времето, когато всичко с коронавируса избухна – около 20 януари (б.р. завръщането на 24-и на служителка на БМВ в Бавария пренесе вируса в Европа, тя го предаде на нулевия италиански пациент на 27и, на първия мексикански, който го пренесе в Северна Америка и на първия бразилски, който транспортира в Южна Америка). При предишния такъв съвпад през 1982 г. научихме за СПИН, а следващият е на финала на лятото – края на август – началото на септември. Първите съобщения за коронавируса изобщо се появиха при слънчевото затъмнение с най-силната планета Юпитер на 27 декември, след това около следващото затъмнение на 10 януари целият свят вече беше научил.

Вижда ли се изход?

Да, 2020 г. е нетипична с 6-те си затъмнения. Когато нещо се отвори при едно, обикновено при следващо започва да се затваря. Затова очаквам процесът да стартира сега – в края на март, и да приключи в началото на юни.Още във вторник, на 24-и, помага и новолунието в съвпад с Хирон – ранения кентавър, който страда, но е лечител с неверятни способности – ще имаме добри новини (б.р. шефът на Висшия медицински институт на Италия очаква пик на болестта в страната му между вторник, 24и, и петък).От неделя Сатурн влезе във Водолей – тежка планета си смени знака – това носи промяна в ситуацията. Водолей е по-добър знак от досегашния му домакин Козирог, свързан със страхове, рестрикции, тайни. Освен това, за първоначалния  3-месечен престой на Сатурн в него ще се смени фокусът. Водолей е знак на иновациите, на комуникациите, на науката – ще научим за лек, за ваксина, за справяне с проблема. Според астрологичната логика следва на 7 април (б.р. Деня на медицинските работници) агресивно пълнолуние, което също трябва да помогне и най-късно след 10 април би трябвало да имаме спад на коронавируса.

Много по-голяма обаче май ще се окаже икономическата криза, Вие виждате ли я като мега, както я определят мнозина в прогнозите си?

Подобна ситуация в небето се свързва с рецесии, но не скокообразни, не така остри, а бавни, които се разгръщат постепенно. Подобни процеси имат възможността коренно да променят световната икономика за 2 – 3 години. Понеже в момента нещата са в Козирог, който управлява правителствата, реда – може да се очаква ново разпределение на зоните на власт по света. Което ще го донесе Водолеят.

Кога ще се усети най-мощно идващата промяна?

Около 21 декември, когато има царски съвпад – Юпитер се събира със Сатурн (б.р. това са двете най-мощни планети). От края на декември преминаваме във Водолей, което е по-добре. Преди това обаче съвпадът на Сатурн и Плутон през септември – дано няма втора вълна на вируса, и ще имаме обръщането на Марс, който ще стане ретрограден. Може да имаме няколко месеца на конфликти, катастрофи – този знак разпалва нещата.

Можете да следите актуалните данни за смъртоносния китайски коронавирус в реално време ТУК или ТУК

инфо: 19min.bg

Вижте още:

Астрологът Гал Сасон: ще излезем от това по-силни и по-добри

Тази карта показва разпространението на коронавируса в България

Петър Дънов предвидил коронавируса още през 1938 г., дал и рецептата за спасението

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.