Мъж от Азия чака 34-тото си внуче

4

В индийското село Бактванг, щат Мизорам, живее 200-членното семейство на Зиона Чана. 67-годишният индиец има 39 жени, 94 деца, 33 внука и 14 снахи. Освен тях неговото име носят още 14 заварени и доведени дъщери. Всички те живеят заедно.

Четириетажната къща, в която живее семейството, се казва Чуантар Ран – Дом на новото поколение, и има 100 стаи. Тя разполага със собствено училище и дърводелска работилница. Отделно има и ранчо, в което се отглеждат различни животни, както и оризово поле и огромна градина. Членовете на семейството живеят заедно в големи зали. Единственият, който разполага със собствена стая, е главата на семейството.

Зиона Чана е лидер на християнска секта, която одобрява многоженството. В сектата Чана има общо 400 фамилии и незнаен брой мъже и жени.

Зиона се жени за първите си десет жени в рамките на една година. Първата му любов днес е на 69-години. И до днес тя е тази, която диктува всяка от връзките му и се грижи за разпределянето на задачите между останалите.

Дисциплината е военна, а старшите жени изпълняват цялата домашна работа. Всеки ден те почистват над 60 кг картофи и варят 100 кг ориз, за да изхранват всички в семейството. Освен с домакинска работа ежедневието на цялото семейство е изпълнено и с много молитви.

Най-младата съпруга в харема на индиеца е на 30 години. Той се жени за нея през 2012 година. 22 от останалите му съпруги пък са под 40 години. За най-любимата жена на индиеца се смята 37-годишната Нгайзуали, тъй като тя се ползва с честта всеки ден да сресва господаря си.

Условието към всяка от съпругите е да прекарва по една плътна седмица в леглото на Зиона. Те споделят леглото му на ротационен принцип. Всяка една от тях заявява, че обича съпруга си до смърт и за нищо на света не би го изоставила.

Плодовитият Зиона е вписан в книгата на рекордите на Гинес като главата на най-многолюдното семейство в света. Той смята харема си за божи дар и не спира да търси нови жени. Заявява дори, че е готов да замине за САЩ, за да си вземе съпруга оттам.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още: 

ИНДИЕЦ СЕ ОЖЕНИ ЗА БУЛКА С ДВЕ ГЛАВИ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.