Надникнете в бъдещето си с древно мароканско гадание

монетиЕдно от най-древните африкански гадания, запазено и до днес, се прави с монети. Мароканският метод дава отговори на въпроса как да излезем от трудна ситуация. Методът е лесен и са необходими само две еднакви монети, например от 10 или 20 ст.

Измийте ги и ги използвайте само за гледане. Хванете ги с лявата си ръка, задайте въпроса си, разтръскайте ги и ги пуснете на равна повърхност. Това се прави два пъти и се гадае според комбинациите ези-тура. Ако при първото хвърляне и двете монети са ези, а при второто – тура, предстои ви нещо ново – любов, промяна вкъщи или нова работа, но всичко ще е за добро.

Обратната комбинация значи, че идват главозамайващи промени, а вие не трябва да пропускате шанса си. Дългите колебания може да ви навредят. Не оставяйте друг да решава вместо вас.

Ще се сблъскате и с изясняване на семеен конфликт. Ако първият път отново сте хвърлили два пъти ези, а вторият монетите са паднали на различни страни, то внимавайте, защото навлизате в труден период. Ще има много неприятности, преди нещата да се наредят. Конфликтите ще бъдат последното нещо, което ще ви помогне. Чака ви нова любовна връзка.

Ако падналите монети са само ези, чака ви много силен период. Здравословните проблеми ще бъдат решенит, около вас ще се възцари справедливост.

Ако имате четири пъти тура пък, гответе се за преодоляване на трудности. Ще бъдете объркани и самотни, което ще доведе до грешки. Внимавайте с парите и с болестите. Ще ви помогнат най-близките роднини и приятели. Щом имате тура и три пъти ези след това, ще се радвате на кратко щастие. Не трябва да сте доволни от миналите си успехи и да се надявате, че винаги можете да харчите нашироко. Въпреки това ще дойде някой лев допълнително от неочаквано място. Не градете планове за бъдещето, защото може всичко да се провали. Обратното – едно ези при първото хвърляне и три тура дават шанс за неочаквани придобивки, това е моментът да намерите нови съмишленици. Предстои ви да се проявите като лидер.

При два пъти ези и тура ви очаква най-вече сигурност. Трябва да се постараете да подновите контактите си с позабравени приятели. За работата обаче периодът не е добър. Изолация и много грижи ще ви споходят, ако имате два пъти тура, а вторият път – ези и тура. Опитите за намеса в случващото се ще ви донесе още проблеми. Сега е моментът да не харчите пари.

Не настявайте да се изяснявате с половинката. Трябва обаче да подходите с чувство за хумор – това е единственият начин според мароканското гледане с монети.

инфо: pik.bg

Вижте още: 

ГАДАНИЕ РАЗКРИВА ДАЛИ ДОБРИЯТ ПОЗНАТ МОЖЕ ДА Е СЛЕДВАЩАТА ВИ ЛЮБОВ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook  

Един коментар
  1. Zhang Ziyi fan 9 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.