Най-важното събитие в световната история: Прогнозите на Ванга за 2024 г.

Българската ясновидка предрича трудни времена и сериозни катаклизми в света. Според нея изходът от следващата година ще бъде най-важният в историята.

Жизнен път

Самото име Вангелия се тълкува като „добра новина“, а предсказанията ѝ са неразгадано явление, както и някои места от биографията ѝ, за които няма точно потвърждение. Тя е родена в бедно семейство и рано губи майка си. Една любима детска игра се превръща в своеобразен символ на нейната съдба: Ванга често била със завързани очи и търсела скрити предмети в стаята, както и лекувала играчките си.

Когато тя навършва 12 години, се случва трагедия, която променя всичко. Историята за това как ясновидката била отнесена от торнадо, в резултат на което я намерили да лежи с очи, пълни с пясък, сякаш била чута от всички. Животът на младото и сляпо момиче бил изпълнен с изпитания: в такова състояние тя трябвало да се справя с домакинството и да се опитва да изкарва прехраната си.

Скоро обаче уникалната дарба на Ванга се проявила. Тя започнала да предсказва съдбата на съседите си и да разшифрова сънищата на познатите си. Мистериозните съвпадения много развълнували съселяните ѝ, а през 40-те години за ценни съвети и предсказания към нея започнали да идват нуждаещи се от помощ от цял свят.

На ден тя приемала около 130 души: някои искали да видят в бъдещето, други идвали с надеждата за изцеление. И тя наистина оказвала влияние върху живота на хората.

Пророчества, които изумяват дори скептиците 

Авторитетът на Ванга става толкова голям, че дори политиците започват да я слушат. Нещо повече, голяма част от казаното от нея било изненадващо вярно. Разпадането на Съветския съюз, срутването на кулите близнаци, смъртта на Сталин и принцеса Даяна – само няколко предсказания от целия брой удивително фини.

Веднъж един ясновидец казал, че „Курск“ ще се потопи под водата и ще отнеме човешки живот. По онова време много хора недоумяваха как е възможно цял град в централния чернозем да бъде отмит. Едва през 2000 г. стана ясно какво са означавали съдбоносните думи на Ванга.

Струва си обаче да се вземе предвид фактът, че някои неща не се сбъднаха. Така например виденията за края на света през 1944 г. и предполагаемата четиригодишна война през 2010 г. се оказаха неверни. Всичко това поставя под съмнение дарбата на гадателката, но думите ѝ се слушат от мнозина и до днес.

Предсказанията на Ванга за събитията през 2024 г. 

Според ясновидката годината на Зеления дракон в китайския зодиак няма да е лесна: катастрофалните метеорологични явления и природните бедствия няма да подминат населението на света. Ще се увеличи броят на ураганите, торнадата и наводненията, което ще доведе до огромни разрушения и много смъртни случаи, предизвикани от вятъра.

Прогнозата за времето е доста екстремна: регионът на Тихоокеанския регион ще преживее най-голямото земетресение и няма да се размине без жертви.

Всичко това ще бъде свързано с изменението на климата

Morkadis

Ванга предсказва завладяването на планетата от „могъщ дракон“ и възможното обединение на трите гиганта – Русия, Индия и Китай. Тя говори и за „червени пари“ с числата 100 и 5, но смисълът на това послание остава неясен.

Ясновидката предупреждава за голяма вероятност от глобален конфликт през 2024 г., а изходът от него ще бъде най-важното събитие в световната история. Възможно е поради това населението да намалее. Според нея следващата година обещава напрегнати отношения между държавите и сблъсъци на техните интереси.

Ако се съди по предсказанията на българската ясновидка, ни очаква трудна година. Въпреки това не се отчайвайте, тъй като никой не може да даде точна гаранция. Ванга и до днес си остава една от най-известните ясновидки, въпреки че много от нейните предсказания не са се сбъднали. Невероятни съвпадения, тънък усет или голяма дарба – не е възможно да се знае със сигурност, но не бива да се забравя, че опитите да се надникне в бъдещето могат да бъдат доста опасни.

източник: woman.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.