Най-краткият тест, който определя що за човек си

тестТози тест е обиколил целият свят и повярвайте ни – и ние не можем да разберем защо е толкова популярен. Истина е обаче, че е направен на база на задълбочени проучвания, с което ви казваме да не се залъгвате по необяснимите два въпроса, от които се съдържа.

Да не ви бавим повече, ето го и него. Единственото, което трябва да направите е да изберете между:

А) Краставица или домат;

Б) Пъпеш или диня?

А сега, надникнете в себе си според съчетанието, което сте посочили.

Краставица и пъпеш 

Такъв избор е по-характерен за мъжете, а тези представители на силния пол, които са посочили точно тази комбинация са мъжествени и сериозни. Те рядко се поддават на чужди влияния и не са склонни към зависимости като злоупотреба с алкохол например. Сред тях преобладават спортсмените и любителите на пътешествия. С такъв мъж, всяка жена ще се чувства като зад крепостна стена, защото чувството му за отговорност се разпростира и върху семейните отношения. Такива мъже са целеустремени и лесно постигат набелязаните цели. Но си имат и някои недостатъци – например, не са много романтични и ако жените до тях очакват да бъдат приятно изненадани с букет цветя, по-добре направо да си кажат, вместо тъжно да въздишат и тайно да се надяват.

Жените от този тип често заемат високи постове, но в семейния живот са безпомощни като деца – не са добри готвачки, не умеят да разпределят правилно семейния бюджет, не обичат да домакинстват. Но в тяхно лице всеки мъж ще намери верен приятел.

Домат и диня 

Хората с предпочитания към тази комбинация са весели и активни. Отличават се с повишена комуникативност, но не винаги отношенията им с хората са гладки, заради спонтанната им емоционалност.
Мъжете от този тип държат на удобството и уюта. Често предпочитат топлите домашни чехли пред раницата и спалния чувал.

Жените са емоционални, обичат животните и домашното огнище, с тях винаги е топло и уютно. Не умеят да интригантстват, но е възможно да са нетактични, защото казват това, което мислят. Искреност и безхитростност са главното психологическо качество на хората от този тип.

Краставица и диня 

Хората от този тип постоянно изпитват душевно безпокойство. Под външната им сдържаност се крие вътрешно напрежение. В същото време са най-творческият тип. Умеят да размишляват и сред тях често се срещат учени и изобретатели.

С мъжете от тази порода се живее като на върха на дремещ вулкан – никога не знаеш какво ще се случи утре.

Жените не правят скандали за дреболии, но трупат обиди и в един прекрасен ден са способни да потрошат всички чинии вкъщи – нерядко, в главата на бедния съпруг.

Morkadis

Пъпеш и домат 

Ако те са ви на сърце, вие сте уравновесени, тактични и спокойни. Обичате красивите вещи и имате отличен вкус.

Мъжете от този тип са творчески натури, често стават музиканти или художници. Могат да се окажат и самовлюбени егоисти.

Жените са влюбчиви, впечатлителни, страстни и постоянни, предани, нежни и грижовни съпруги.

P.S. Най-добрите брачни съюзи според типовете в този тест се сключват между: 

– Мъж „пъпеш-краставица” и жена „краставица-диня”;
– Мъж „пъпеш –домат” и жена „пъпеш – краставица”;
– Мъж „краставица –диня” и жена „домат – диня”;
– Мъж „домат – диня” и жена „домат – пъпеш.

инфо: actualno.com

Вижте още: 

РАЗБЕРЕТЕ СКРИТИТЕ СТРАНИ НА ЛИЧНОСТТА СИ С ТОЗИ ТЕСТ НА ФРОЙД

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.