Най-откачените неща, направени на сън (част 1)

1

1. Извършване на много ужасни престъпления

Може би сте чували историята за Кенет Паркс, който е извършил брутално убийство, а след това е твърдял, че е бил заспал по време на него. Това оправдание, което вече звучи толкова нелепо, става още по-глупаво, когато си дадеш сметка, че Паркс е трябвало да стигне до колата си, да я запали и да кара 20км до къщата на жертвата. Всичко това докато спи.

Според експертите обаче, наистина е било така. Мъжът не само е оправдан, но наскоро се кандидатирал за училищния борд в местното училище.

Паркс обаче далеч не е единственият, който е използвал защитата “Направих всичко на сън!” и доказал, че е прав. Всъщност има случаи още отпреди 150 години.

През 1870-те един мъж извадил пистолет в хотел, извикал няколко пъти “Хо-уйй!:, след което застрелял един от служителите. Той бил осъден, но по-късно освободен, след като успял да убеди журито, че е спал по време на престъплението.

Най-странният случай обаче е един от най-първите. През 1846г Албърт Тирел замалко не обезглавил проститутка в Бостън, запалил бордея, след което отлетял за Ню Орлиънс. Той също бил заспал по време на всичко това. Съдът и него признал за невинен.

2. Записване на албум

Дион МакГрегър искал да бъде песнописец, но най-големият му принос в музиката била песен, някога записана от Барбара Стрейзънд, което е все едно да искаш да си лекар, но да можеш да лекуваш само ректални брадавици.

Той имал и навика да говори на сън, но не както вие мърморите нещо неразбираемо, когато “без да искате” докоснете гърдата на някое момиче на парти в 4 сутринта, след като всички са припаднали. МакГрегър ясно разказвал сънищата си и водел диалози със себе си.

Неговият съквартирант решил да го запише за забавление. Двамата заедно издали албума, понеже през 60-те години хората са правили такива неща.

3. Скачане от прозорец

2

През 2007г . тийнейджър в Германия се хвърля от прозореца на четвъртия етаж. Когато добрите германски граждани се затичали да помогнат, те забелязали, че 17-годишният още бил заспал. Не е бил изпаднал в безсъзнание от удара, а просто си спал на земята, със счупени ръка и крак.

Експертите смятат, че повечето такива инциденти в страната се дължат на терора от гледането на немско порно, но в случая се касаело за друго, понеже след немското порно не можеш да заспиш. Момчето ходело на сън и просто се качило на прозореца.

Morkadis

Комедиантът Майк Бирбиглиа имал подобно изживяване, след като сънувал, че ракета летяла към него. Той обаче не се предавал лесно и след като се приземил на земята, изтупал се от натрошеното стъкло и тръгнал да бяга. Докато бил заспал.

В даден момент Майк разбрал какво се случвало и изтичал до болницата, където получил 30 шева.

4. Чревоугодничество

Когато Ана Раян необяснимо качила 27кг, тя потърсила лекарска помощ. Лекарят й вероятно първо е проверил да не би пациентката да участва в спортно надяждане или пък да не замества водата с бекон в повечето рецепти. Накрая му дошла идеята да изследва съня й.

Раян била изненадана да разбере, че яде на сън, но не по традиционния начин – малко похапване от хладилника. Тя ставала посред нощ, грабвала кутия със сладки рулца и едно по едно ги изяждала в леглото си, докато била заспала.

Състоянието се нарича синдром на нощното хранене и се среща по-често при жените, отколкото при мъжете – може би защото, ако мъж подсъзнателно иска да изяде цяла кутия с рулца през деня, той ще го направи още тогава.

инфо: izumitelno.com

Вижте още:

Най-откачените китайски владетели

Откачените начини, по които обикновени хора попаднаха на епохални открития

Откачените морални ценности на първите заселници в Америка

10 откачени исторически факта за Япония

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.