Най-шокиращите хора на планетата

2

Жената вампир – Мария Хосе Христена е майка на четири деца, майстор на татуировки и бивш помощник-съдия. 90% от тялото на Мария е покрито с татуировки. В допълнение, тя има пиърсинги, подкожни титанови плочи, създавайки илюзия за рога и импланти на странни зъби, поради което я наричат женски вампир. Нейният външен вид удивлява дори опитни татуирани артисти. Тя е доста известна и често се появява по телевизията.

3

Мъжкият рекорд в пиърсинга се пада на IT – специалистът Ролф Бухолц, който е на 55 години и живее в Германия.

4

Той, има по тялото си 453 метални парчета. Освен пиърсинга, има и магнити на върха на всичките си пръсти, силиконови рога на челото и огромна татуировка на гърба си, която е рисувана близо 10-15 години.

5

Преди 17 години Пол Карсън бил лекуван за кожно заболяване с помощта на колоидно сребро и след това станал син.

Тогава в Съединените щати започнали да забраняват наркотиците, в които присъства сребро, защото причинява аргария (необратима пигментация на кожата). Когато взаимодейства със слънчевите лъчи, среброто превръща нормалния цвят на кожата в тъмносин. Този човек умира през 2013 г. от сърдечен удар.

6

Ю Жехан живее в Китай и се смята за най-косматия човек на планетата. Почти цялото му тяло /96%/ е покрито с косми.

7

Майра Хилс е жената с най-големите гърди. Тя е собственик на най-големите гръдни импланти в света. Казва, че няма здравословни проблеми и се чувства много комфортно с толкова голям бюст. И въобще не мисли какво ще стане с нея след 10 години.

8

96% от тялото на Джулия Гнус е с татуировки. По-рано момичето имало проблеми с кожата и за да ги скрие започнало да си прави татуировка, но след това й станало трудно да се спре. В момента Джулия е най-татуираната жена в света.

Morkadis

9

Микел Руфинели има най-широките бедра в света. Ширината им е 2.44 метра.

инфо: iskamdaznam.com

Вижте още:

Увековечиха срещата на най-високия мъж и най-ниската жена край египетските пирамиди

Жена с четири крака кръстосвала САЩ през 19 век

Особняците от цирка, които наистина са съществували

Човешки аномалии

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.